Rihanna

Rihanna i glitrende, dristig karnevalsantrekk

Popstjernen overlot svært lite til fantasien. Sjekk sommerstilen hennes her!

SEXY RIHANNA: Popstjernen valgte et svært dristig antrekk da hun deltok på Barbados Kadooment Day Parade mandag. Sjekk også ut venninnens antrekk... (til venstre) Foto: All Over Press
SEXY RIHANNA: Popstjernen valgte et svært dristig antrekk da hun deltok på Barbados Kadooment Day Parade mandag. Sjekk også ut venninnens antrekk... (til venstre) Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Popstjernen Rihanna (25) er ikke akkurat kjent for å være den som kler seg på scenen, og det samme gjelder for så vidt privat. Skjønnheten fra Barbados, som opptrådde i Norge i forrige måned, har ingen problemer med å vise frem sin veldreide figur, om det så er i kledd motebransjens aller siste trender, badetøy eller konsertantrekk.

Rihanna overlot lite til fantasien

Dette viste hun nok en gang mandag denne uken, da hun deltok på the Kadooment carnival i Barbados i ført et glitrende antrekk som overlot svært lite til fantasien. 25-åringen hadde på seg et dristig bikinilignende kostyme med svært dyp utringning og høy skjæring i beina - pyntet med glitrende steiner og smykker. Og det var bare så vidt stjernen unngikk en liten puppeglipp i det sexy karnevalsantrekket. For å toppe opp det hele, kombinerte Rihanna kostymet med et matchende kjede, fjærdekkede leggbeskyttere og et enormt, indianerinspirert hårbånd med fjær og strass. Trendy platåsneakers på beina, glitrende juveler i ansiktet og lekre armbånd satte prikken over i-en på looken, og selv om bikinien var så liten at den så vidt dekket popstjernens stuss og brystparti, hadde hun null problemer med å danse rundt i det sammen med venner og kjente. Se flere bilder nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.