Rihanna Fenty Undertøy:

Rihanna kommer med undertøyskolleksjon

Sangstjernen gjør som Britney Spears!

KOMMER MED UNDERTØY: Rihanna har allerede et eget sminkemerke og flere kleskolleksjoner, men nå lanserer hun også undertøy! FOTO: NTB Scanpix
KOMMER MED UNDERTØY: Rihanna har allerede et eget sminkemerke og flere kleskolleksjoner, men nå lanserer hun også undertøy! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rihanna (30) har lang fartstid i musikkbransjen, men den siste tiden har sangstjernen fokusert på sin egen kleskolleksjon og sitt eget sminkemerke. Det var bare snakk om tid før «Diamonds»-sangeren kom til å avsløre at hun hadde et nytt prosjekt på gang.

LES OGSÅ: Rihanna kom i sokker til 10 000 kroner

Og nå er katta ute av sekken! Rihanna kommer med sitt eget undertøy i samarbeid med Savage. Det avslørte hun på Instagram-kontoen sin, og så langt har den lille videosnutten blitt vist over 2 millioner ganger.

Skuespiller Kate Hudson (39) er blant dem som har lagt igjen en kommentar under bildet, og det er tydelig at hun gleder seg på Rihannas vegne. Blant de nesten 14 000 kommentarene som ligger der, har Hudson lagt igjen fire røde hjerter til sangeren.

Så langt vet vi lite om undertøyskolleksjonen, men allerede nå går det an å skrive seg opp på venteliste. Og med Rihannas 60 millioner følgere på Instagram, blir det nok vanskelig å få tak i noe fra kolleksjonen til artisten.

LES OGSÅ: Inspirerende damer deler sine morgenrutiner. Denne uken: Nina Jarebrink

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.