Rihanna Fenty Undertøy:

Rihanna kommer med undertøyskolleksjon

Sangstjernen gjør som Britney Spears!

KOMMER MED UNDERTØY: Rihanna har allerede et eget sminkemerke og flere kleskolleksjoner, men nå lanserer hun også undertøy! FOTO: NTB Scanpix
KOMMER MED UNDERTØY: Rihanna har allerede et eget sminkemerke og flere kleskolleksjoner, men nå lanserer hun også undertøy! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rihanna (30) har lang fartstid i musikkbransjen, men den siste tiden har sangstjernen fokusert på sin egen kleskolleksjon og sitt eget sminkemerke. Det var bare snakk om tid før «Diamonds»-sangeren kom til å avsløre at hun hadde et nytt prosjekt på gang.

LES OGSÅ: Rihanna kom i sokker til 10 000 kroner

FENTY X PUMA: Dette er navnet på kolleksjonen Rihanna har i samarbeid med Puma, som her vises frem av supermodellene Joan Smalls og Adriana Lima. Foto: Scanpix
FENTY X PUMA: Dette er navnet på kolleksjonen Rihanna har i samarbeid med Puma, som her vises frem av supermodellene Joan Smalls og Adriana Lima. Foto: Scanpix Vis mer

Og nå er katta ute av sekken! Rihanna kommer med sitt eget undertøy i samarbeid med Savage. Det avslørte hun på Instagram-kontoen sin, og så langt har den lille videosnutten blitt vist over 2 millioner ganger.

Skuespiller Kate Hudson (39) er blant dem som har lagt igjen en kommentar under bildet, og det er tydelig at hun gleder seg på Rihannas vegne. Blant de nesten 14 000 kommentarene som ligger der, har Hudson lagt igjen fire røde hjerter til sangeren.

Så langt vet vi lite om undertøyskolleksjonen, men allerede nå går det an å skrive seg opp på venteliste. Og med Rihannas 60 millioner følgere på Instagram, blir det nok vanskelig å få tak i noe fra kolleksjonen til artisten.

LES OGSÅ: Inspirerende damer deler sine morgenrutiner. Denne uken: Nina Jarebrink

Rihanna kommer med undertøyskolleksjon

Gjør som Britney Spears

Rihanna er absolutt ikke den første kjendisen som lanserer sitt eget undertøysmerke eller samarbeid. Modellene Heidi Klum (44) og Ashley Graham (30) har begge sluppet egne undertøyskolleksjoner, mens Briney Spears (36) kunne i 2014 avsløre sitt samarbeid med Change Lingerie. Da hadde «Toxic»-sangeren følgende å si om kolleksjonen:

- Alle kvinner bør føle seg selvsikre og vakre i det de har på seg. Min visjon er å skape undertøy som er sexy, luksuriøst og komfortabelt på samme tid.

LES OGSÅ: Her får Ashley Graham se sin egen barbiedukke for første gang

Rihanna kommer med undertøyskolleksjon
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer