Rihanna

Rihanna lanserer eget sminkemerke

Dette er hva vi vet om det!

RIHANNA: Sangstjernen lanserer eget sminkemerke! Foto: Pa Photos
RIHANNA: Sangstjernen lanserer eget sminkemerke! Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april kunne WWD bekrefte at sangstjernen Rihanna (29) kommer til å lansere sitt eget sminkemerke. Men siden vårmånedene har vi hverken hørt eller sett mye av makeupen - før nå. Rihanna la nemlig selv ut på Instagram-kontoen sin at «Fenty Makeup» lanseres 8. september i år.

«@FentyBeauty kommer nå!!!! Nedtellingen til 8. september 2017 starter nå», skriver «RiRi» til sine 55 millioner følgere. Så langt har nærmere 500 000 likt bildet til artisten og 160 000 mennesker har begynt å følge den nye kontoen til kosmetikkmerket. 

LES OGSÅ: 10 år skiller disse Rihanna-bildene

FENTY: Gigi Hadid (t.v.) og Bella Hadid (t.h.) gikk på catwalken da Rihanna (i midten) presentert sin Fenty Puma by Rihanna AW16-kolleksjon. Foto: Afp
FENTY: Gigi Hadid (t.v.) og Bella Hadid (t.h.) gikk på catwalken da Rihanna (i midten) presentert sin Fenty Puma by Rihanna AW16-kolleksjon. Foto: Afp Vis mer

Dette er hva vi vet så langt

Det var altså først i april det ble kjent at Rihanna skulle lage sin egen sminke. Ifølge WWD er det nemlig LVMH Moët Hennesy Louis Vuitton, som også står bak Marc Jacobs Beauty, som har signert en avtale med stjernen. 

Merket har fått navnet «Fenty Beauty». Fenty er også etternavnet til Rihanna selv, samt navnet på klesmerket hun har for Puma. Sangstjernen har nemlig også en rolle som designer for det sporty merket, og har siden hun lanserte sin første kolleksjon tilbake i 2016, gjort stor suksess. Gigi Hadid (22) har gått i front på visningene hennes og Vogue-legende Anna Wintour (67) har fast plass på første rad. Psst: Kylie Jenner og Rihanna møtte opp i Skandinavisk design!

Like etter avsløringen om kosmetikkmerket, nærmere bestemt 21. april, ble det også sluppet en video på Instagram som ga oss et lite hint om hva vi har i vente. En fan spør nemlig Rihanna hva slags highlighter (som forresten er sminkeproduktet som fremhever dine beste trekk - bare se her) hun har på seg, og 29-åringen svarer at det er hennes egen.

Sminken vil være i salg fra 8. september og selges globalt hos Sephora og Harvey Nichols.

LES OGSÅ: Slik bruker du rødt og rosa sammen!

Et innlegg delt av Rihanna (@rihstore)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer