Mote

Rihanna og Lady Gaga elsker ham

KK.no har fått et eksklusivt intervju med den norske smykkedesigneren.

POPULÆRT BLANT STJERNENE: Både i Norge og i utlandet har smykkene til Børre Olsen - som er designeren bak merket SO-B - blitt svært populære.  Foto: Per Ervland
POPULÆRT BLANT STJERNENE: Både i Norge og i utlandet har smykkene til Børre Olsen - som er designeren bak merket SO-B - blitt svært populære. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har du hørt om SO-B ? Det er smykkemerket til designer Børre Olsen. Nå selges de i 100 butikker over hele landet, og det er ikke en kjendis i Norge som ikke vet hvem han er.

- Smykkene er statement-smykker og blir et blikkfang. Kjendisene slipper å tenke antrekk, for smykkene får dem til se ut som en million dollar, sier Børre Olsen til KK.no.

Gjennom firmaet SO-B International har han bygget opp et smykkemerke som "alle" vil ha.

I forbindelse med Oslo Fashion Week viser smykkedesigneren frem sin vår- og sommerkolleksjon tirsdag kveld.

Se den nye kolleksjonen til SO-B i bildeserien under:


LES OGSÅ: Nå skal smykkene være enda større

Startet med smykker i skinn

Det er fem år siden Børre begynte å lage smykker, etter å ha bestemt at karrieren i utelivet ikke var så lett å kombinere med eneansvar for datteren.

- Jeg startet med å lage skinnreimer som ble godt likt av venninner av datteren min og mødrene deres, og da skjønte jeg at det fantes et marked for dem.

Og vips, så ble Børre smykkekunstner og forretningsmann på heltid. I 2007 viste han fram sin første kolleksjon på Oslo Fashion Week, og den ble godt mottatt.

LES OGSÅ: Disse redder deg fra kleskrisa

Se bilder av flere design her:


Også for menn

- På Universals sommerparty i 2007 bar Aqua Lene et av mine dødninghodesmykker. Fra da av tok det helt av, så jeg har mye å takke Lene for, sier han.

- Jeg selger til damer i alle aldre, og også en del til menn. Nå tør menn mer, de er ikke flaue for å glitre litt, smiler han.

Smykkene til Børre er unike, fra de helt enkle tynne remmene, til store smykker med dødningehoder og fjær, og som KK-lesere vet er store smykker veldig in akkurat nå.

- Jeg vil at folk skal fremheve mer av sin personlighet gjennom smykkene mine, sier han.

Les også:
Nå er korset tilbake som smykketrend
Slik renser du smykkene dine
Nå er brosjer in igjen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer