Oscar 2018:

Rita Moreno kom i Oscar-kjolen fra 1962

For et øyeblikk!

OSCAR 2018: Rita Moreno overrasket alle og kom i kjolen hun brukte under Oscar-utdelingen i 1962. Foto: Scanpix
OSCAR 2018: Rita Moreno overrasket alle og kom i kjolen hun brukte under Oscar-utdelingen i 1962. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1962 vant Rita Moreno (86) «best supporting actress» under Oscar-utdelingen for sin rolle i «West Side Story». Filmen vant 10 av 11 priser den kvelden i 1962. Dette er nå 56 år siden. Nå er Moreno aktuell med hovedrollen i «One Day at a Time», en serie fra 1975 Netflix har latt seg inspirere av.

Moreno er ifølge Vanity Fair en av 12 mennesker i historien som har vunnet en Emmy, Grammy, Oscar og Tony. Men de siste årene har vi ikke sett mye av skuespilleren på den røde løperen - helt til nå. I natt gjorde stjernen litt av et comeback ved å stille opp i kjolen hun brukte under Oscar-utdelingen i 1962. Snakk om gjenbruk!

LES OGSÅ: Nå skal plaggene dine være gjennomsiktige

I ekte sy om-ånd hadde det blitt gjort noen endringer på kjolen som ble brukt under Kennedy-administrasjonen. Overdelen på kjolen og håret Moreno hadde under Oscar-utdelingen i 1962 minner nemlig svært om noe Jackie Kennedy Onassis selv kunne hatt på seg.

Kjolen til Moreno skal ifølge Huffington Post være laget på Filippinene.

LES OGSÅ: 10 ting du kanskje ikke visste om Jackie Kennedy Onassis

Men til 2018-utdelingen hadde Moreno sydd om overdelen, beholdt de lange hanskene og stylet kjolen med store gullsmykker. Skuespilleren holdt følgerne sine på Twitter oppdaterte under oppladningen til årets Oscar-utdeling, og kunne tidlig meddele at noe spennende kom til å skje på den røde løperen.

Da det ble avslørt at stjernen kom til å bruke kjolen sin fra 1962, var det mye ros å hente for skuespilleren blant tusenvis av fans. «Du er den kuleste dama på planeten akkurat nå. Herlig og bedårende uansett alder!», skriver en av følgerne på Twitter.

LES OGSÅ: Stor bildespesial: Se de fineste Oscar-kjolene fra de siste ti årene her!

RITA MORENO: Skuespilleren stråler på den røde løperen! Foto: Scanpix
RITA MORENO: Skuespilleren stråler på den røde løperen! Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer