OSCAR 2018: Rita Moreno overrasket alle og kom i kjolen hun brukte under Oscar-utdelingen i 1962. Foto: Scanpix
OSCAR 2018: Rita Moreno overrasket alle og kom i kjolen hun brukte under Oscar-utdelingen i 1962. Foto: Scanpix Vis mer

Oscar 2018:

Rita Moreno kom i Oscar-kjolen fra 1962

For et øyeblikk!

Publisert

I 1962 vant Rita Moreno (86) «best supporting actress» under Oscar-utdelingen for sin rolle i «West Side Story». Filmen vant 10 av 11 priser den kvelden i 1962. Dette er nå 56 år siden. Nå er Moreno aktuell med hovedrollen i «One Day at a Time», en serie fra 1975 Netflix har latt seg inspirere av.

Moreno er ifølge Vanity Fair en av 12 mennesker i historien som har vunnet en Emmy, Grammy, Oscar og Tony. Men de siste årene har vi ikke sett mye av skuespilleren på den røde løperen - helt til nå. I natt gjorde stjernen litt av et comeback ved å stille opp i kjolen hun brukte under Oscar-utdelingen i 1962. Snakk om gjenbruk!

LES OGSÅ: Nå skal plaggene dine være gjennomsiktige

I ekte sy om-ånd hadde det blitt gjort noen endringer på kjolen som ble brukt under Kennedy-administrasjonen. Overdelen på kjolen og håret Moreno hadde under Oscar-utdelingen i 1962 minner nemlig svært om noe Jackie Kennedy Onassis selv kunne hatt på seg.

Kjolen til Moreno skal ifølge Huffington Post være laget på Filippinene.

LES OGSÅ: 10 ting du kanskje ikke visste om Jackie Kennedy Onassis

Men til 2018-utdelingen hadde Moreno sydd om overdelen, beholdt de lange hanskene og stylet kjolen med store gullsmykker. Skuespilleren holdt følgerne sine på Twitter oppdaterte under oppladningen til årets Oscar-utdeling, og kunne tidlig meddele at noe spennende kom til å skje på den røde løperen.

Da det ble avslørt at stjernen kom til å bruke kjolen sin fra 1962, var det mye ros å hente for skuespilleren blant tusenvis av fans. «Du er den kuleste dama på planeten akkurat nå. Herlig og bedårende uansett alder!», skriver en av følgerne på Twitter.

LES OGSÅ: Stor bildespesial: Se de fineste Oscar-kjolene fra de siste ti årene her!

RITA MORENO: Skuespilleren stråler på den røde løperen! Foto: Scanpix
RITA MORENO: Skuespilleren stråler på den røde løperen! Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer