London

Rockesønn på catwalken

Han har arvet både sin fars mørke utstråling og langstrakte kroppsbygning. Nå er han klar for moteuka i London.

Jethro Lazenby (19) er oppkalt etter sin fars yndlingsband, Jethro Tull.
Jethro Lazenby (19) er oppkalt etter sin fars yndlingsband, Jethro Tull. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Neste uke vil London være byen hvor neste års viktigste trender vises fram. Da starter London Fashion Week.

Pappa heter Nick Cave

Ny i Londons motesirkus er Jethro Lazenby. Han er sønn av rocker Nick Cave og den heller ukjente australske kvinnen Beau Lazenby. 19-åringen debuterte som modell under Mercedes Australian Fashion Week i Sydney for to år siden, men har alt fått kontrakt med London-byrået Independent Models, og blir å se på en rekkke av visningene under den kommende moteuka i London. Kk.no rapporterer fra moteuka i London 14 - 19 september. Følg med for daglige trendoppdateringer.

Tilhører rockokratiet

Han er ikke det eneste rockebarnet som inntar moteverdenen. Aerosmith-vokalisten Steven Tylers datter Liv Tyler er kanskje best kjent som skuespiller, men startet karrieren som modell. Rolling Stones-musiker Ron Woods sønn Jesse har gjort karriere som modell, det samme har Keith Richards døtre Theodora og Alexandra. Sammen utgjør de det som kalles modellverdenens nye «rockokrati» - modeller som ikke bare selger seg selv og sitt eget utseende, men også flyter på opphavets kredibilitet.

Skal gjøre Burberry kult

Rockebarna har alle blitt hyret den nye multimillionkampanjen for klesmerket Burberry, som stadig forsøker å gjøre seg hippere og fjerne seg fra imaget om at de lager klær for gamle damer som liker å ha mathcende klær som puddelen sin.

Sin fars sønn

Jethro Lazenby har fram til nylig bodd sammen med sin mor i Melbourne, Australia, men har flyttet til London for å satse på modellkarrieren. Om å være sin fars sønn har Jethro følgende å si:- Jeg har aldri ønsket å leve i skyggen av min far. Men hvis jeg kan tjene penger på det, hvorfor ikke?Følg med på kk.no for flere nyheter fra London Fashion Week.LES OGSÅ:
 • Legendariske moteøyeblikk
 • Slik vil vi sminke oss til høsten
 • 10 par sko alle kvinner trenger
 • Se Pradas «tjukke» modell
 • Dette er mer sexy enn du tror
 • Alt om Oslo Fashion Week
 • Fritt fram for radmagre modeller
 • Aldri mer kleskrise
 • 10 trendfrisyrer du fikser selv
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer