Rødt

Rødt gir deg energi

Slik tar du fargen i bruk.

RØDT GIR MER ENERGI: Det har seg faktisk sånn at ved å bruke rødt i antrekket vil du kunne få mer energi! Les hva eksperten mener lengre ned i saken og finn dine nye, røde favoritter. Foto: Produsentene, Zalando.no, Nelly.com, Asos.com
RØDT GIR MER ENERGI: Det har seg faktisk sånn at ved å bruke rødt i antrekket vil du kunne få mer energi! Les hva eksperten mener lengre ned i saken og finn dine nye, røde favoritter. Foto: Produsentene, Zalando.no, Nelly.com, Asos.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Vi er flinke til å bruke svart, grått og hvitt i antrekkene våre. Kanskje litt for flinke. Til tider glemmer vi litt av alle de lekre fargene som finnes der ute. 

Spesielt på høsten og vinteren tyr vi til de nøytrale fargene, noe fargeekspert og kreativ leder hos Fargeriket, Dagny Thurmann-Moe, mener er «fy fy». Det har seg faktisk sånn at rødt er blant fargene som gir oss mest energi.

- Livet blir mer eller mindre en gråskala. En løsning på dette er farger! Rødt, oransje og gult er de fargene som «booster» oss mest, og er perfekte for både kåper, jakker og strikkegensere, har hun tidligere sagt til KK.no.

LES OGSÅ: 10 elegante kåper vi vil ha nå

Bruk fargen i tilbehøret

Tidligere har vi funnet frem våre grønne og blå favoritter, og nå står rødt for turen. Ifølge moteekspert og Envelope-grunnlegger Celine Aagaard vil vi se mye rødt framover. Tidligere har hun forklart hvordan du enkelt kan ta i bruk den friske fargen.

- Rødt er en farge som passer fint i partysesongen og mot jul. Et par røde sko med snøring er superkult til den lille sorte. Det er et perfekt eksempel på hvordan sko med det lille ekstra kan gi en enkel kjole så mange forskjellige uttrykk. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer