Vivienne Westwood

Rødt, rutete og sexy

Høsten blir rød, rutete og sexy skal vi tro Vivienne Westwood i London. Dronningen av punk ser rødt på høsten.

Rødt, rutete og sexy
Publisert
Sist oppdatert

Vivienne Westwood er en legende og et ikon. Stikkord for sesongen hos Vivienne Westwood Red Label AW14 er - Ruter, den lille røde coctailkjolen, kors i ørene og perler.

 - Det var stort å se Dronningen av punk live i London, sier sjefredaktør Celine I. Aagaard.

Vivienne Westwood ble først kjent da hun teamet opp med tidligere manager for bandet Sex Pistols, Malcolm McLaren og lagde klær for hans butikk, kjent som "SEX". De sammenfattet musikk og mote som formet 70-tallets punk-scene.

 - Det er alltid fokus på den lille sorte, men Vivienne Westwood tror på den lille sexy rød for høsten. Formene skal vises, og midjen markeres. Et perfekt antrekk for julebordene for dem som ønsker å være tidlig ute, tipser Celine.

Makeupen på Westwoods høstvisning viste at leppene skal matche plaggene i rødt, mens øynene skal være naturlige.

Les også: Fire flotte sminkelooks som gjør deg til festens fineste

Rødt, rutete og sexy

RØD TREND: Både leppene og plaggene skal være røde til den kommende høsten, i følge Vivienne Westwood. Foto: Celine I. Aagaard.

Rutene kommer sterkt til høsten, spesielt på kåper, men også i draktform, og med matchende sett. Pinstripe og trekanter var også å se på catwalken. Sistnevnte på strømpene, stylet med uberkorte skjørt!

Les også: Lilla, grønn og rutete høst hos Baum und Pfergarten

Rødt, rutete og sexy

GEOMETRISKE FORMER: I tillegg til rødt og ruter var også striper og trekanter å se på catwalken for Westwoods høstkolleksjon. Foto: Celine I. Aagaard.

- At Vivienne Westwood i en alder av 72 fortsatt er tro til sin punkete og sexy stil, er det bare å bøye seg i støvet for. Under visningen i London, bar hun en egendesignet kreasjon, toppet med silkesjerf i halsen og tørklede på hode.

Rødt, rutete og sexy

VIVIENNE WESTWOOD: I en alder av 72 holder designer Vivienne Westwood fortsatt koken i motebransjen. Foto: Celine I. Aagaard.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer