Caia Cosmetics

Røper stjernesamarbeid

- Sminke er en så stor del av livet mitt.

CAIA COSMETICS: Superinfluenser Bianca Ingrosso slår seg sammen med nok et norsk fjes. FOTO: Instagram @caiacosmetics.
CAIA COSMETICS: Superinfluenser Bianca Ingrosso slår seg sammen med nok et norsk fjes. FOTO: Instagram @caiacosmetics. Vis mer
Publisert

Det kan virke som om Bianca Ingrosso og hennes Caia Cosmetics elsker Norge. Eller - vent, var det omvendt?

Så sent som i desember i fjor løftet den norske moteprofilen Gine Margrethe Larsen Qvale på sløret om et samarbeid med den svenske megainfluenseren.

Fansen ventet i kø i timesvis da Caia Cosmetics åpnet sin første butikk i Stockholm. Video: Ida Elise Eide Einarsdóttir/KK Vis mer

Og nå står en ny nordmann for tur, nemlig artist Astrid Smeplass, Astrid S.

- Sminke er en så stor del av livet mitt, spesielt som artist. Jeg har alltid sminke på på scenen, og elsker å leke meg med glødprodukter og glitter spesielt, sier 27-åringen selv på sin Instagram Stories.

«Vi er så stolte over å fortelle at vi slår oss sammen med den norske superstjernen Astrid S for årets samarbeid», skriver Caia Cosmetics på sin Instagram søndag kveld.

«Jajajajaja», skriver den norske artisten selv i kommentarfeltet til en rekke bilder av seg.

SUPERSTJERNE: Bianca Ingrosso er glad i å samarbeide med nordmenn. FOTO: Instagram @caiacosmetics.
SUPERSTJERNE: Bianca Ingrosso er glad i å samarbeide med nordmenn. FOTO: Instagram @caiacosmetics. Vis mer

Caia Cosmetics bekrefter samarbeidet overfor KK, men vil ikke si noe mer enn at den norske artisten vil være en av merkets globale ambassadører for 2024.

«Heng med mens vi følger Astrids nye albumslipp, og kanskje er det også noen spennende overraskelser i vente», frister det svenske sminkemerket på Instagram.

Timingen er nok ikke tilfeldig. For den norske artisten er nemlig aktuell med albumslipp, sitt andre studioalbum.

AKTUELL: Astrid Smeplass, kjent under artistnavnet Astrid S, er aktuell med sitt andrealbum. FOTO: NTB.
AKTUELL: Astrid Smeplass, kjent under artistnavnet Astrid S, er aktuell med sitt andrealbum. FOTO: NTB. Vis mer

Tidligere har merket samarbeidet med en rekke norske fjes som i tillegg til Qvale inkluderer blant andre moteprofil Darja Barannik og influenser Anniken Jørgensen.

STÅR BAK: Den svenske megainfluenseren Bianca Ingrosso står bak Caia Cosmetics. Her fra da KK møtte henne i Stockholm. FOTO: KK.
STÅR BAK: Den svenske megainfluenseren Bianca Ingrosso står bak Caia Cosmetics. Her fra da KK møtte henne i Stockholm. FOTO: KK. Vis mer

Nylig var sminkemerket aktuelt med sin første fysiske pop up-butikk på varehuset NK i Stockholm. Da KK var i den svenske hovedstaden i forbindelse med åpningen, stod køen rundt kvartalet i iskaldt vær.

Megainfluenser Bianca Ingrosso har litt av en påvirkningskraft. Hun startet merket tilbake i 2018 sammen med venninnen Vanessa Lindblad og to svenske bransjeveteraner. I 2020 solgte Ingrosso sminkemerket til det norske investeringsselskapet Verdane for 200 millioner svenske kroner, et salg hun senere har omtalt som hennes livs tabbe.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet