Rosie Huntington-Whiteley:

Rosie Huntington-Whiteley deler sine beste skjønnhetstips

Vi har tatt en prat med modellen, skuespilleren og forretningskvinnen.

DELER SINE TIPS: Mange år i mote- og skjønnhetsbransjen har gjort at Rosie Huntington-Whiteley sitter igjen med mange gode tips hun ønsker å dele. Foto: Scanpix
DELER SINE TIPS: Mange år i mote- og skjønnhetsbransjen har gjort at Rosie Huntington-Whiteley sitter igjen med mange gode tips hun ønsker å dele. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje sett britiske Rosie Huntington-Whiteley (31) i filmer som «Mad Max: Fury Road» og «Transformers: Dark of the Moon», men mange forbinder nok 31-åringen med Victoria's Secret Fashion Show, som hun har gått fire ganger.

I 2010 tok hun sine siste steg på Victoria's Secret-catwalken, men har siden vært å se i kampanjene til store, anerkjente designere. I tillegg driver hun sitt eget nettmagasin med fokus på skjønnhet, Rosie Inc, hvor hun selv er sjefsredaktør. I disse dager er hun også aktuell som bareMinerals sitt ansikt utad, og det er nettopp derfor vi har fått ta en prat med henne over telefon.

KJENT FJES: Rosie Huntington-Whiteley har mange baller i luften. Nå er hun aktuell som bareMinerals' ansikt utad. Foto: Scanpix
KJENT FJES: Rosie Huntington-Whiteley har mange baller i luften. Nå er hun aktuell som bareMinerals' ansikt utad. Foto: Scanpix Vis mer

Klokken er 17.40, og etter hva vi har sett på Rosies Instagram, har det vært en lang dag med mye presse. Likevel høres hun både energisk og glad ut for å ta en prat, selv om vi hører at sønnen Jack Oscar prøver å få mammas oppmerksomhet i bakgrunnen.

- Å være en god mamma er det viktigste for meg, forteller stjernen til KK.

LES OGSÅ: Laetitias kunst vekker oppsikt på Instagram: - Noen tror det er hekseri

Et innlegg delt av Rosie HW (@rosiehw)

Det kan fort bli noen travle dager for Rosie og ektemannen, skuespiller Jason Statham (51), men hun sørger alltid for å finne tid til familien.

- Det første jeg gjør når jeg står opp er å lage meg en kopp kaffe. Jeg er helt ubrukelig uten kaffe! Så koser jeg meg sammen med sønnen min mens vi leser en bok. Deretter spiser hele familien frokost sammen.

Et innlegg delt av Rosie HW (@rosiehw)

Ellers består hverdagen til Rosie av mye glitter og glamour. Og hver gang hun møter opp på den røde løperen, har hun alltid skinnende, vakkert hår. Noe hun kan takke George Northwood for, som har vært frisøren hennes siden hun var 16 år. Men ifølge henne selv har hun og Northwood slitt med håret hennes i lang tid nå.

- Etter at jeg fikk barn skiftet håret mitt farge, tekstur og mye av det ble så slitt at det knakk av. Det har tatt så lang tid å få det tilbake slik det var. For noen måneder siden klippet jeg bort det meste. Disse hormonene har virkelig satt sine spor!

HÅRET FORANDRET SEG: Etter at hun fikk barn, merket stjernen at håret hennes forandret seg veldig. Foto: Scanpix
HÅRET FORANDRET SEG: Etter at hun fikk barn, merket stjernen at håret hennes forandret seg veldig. Foto: Scanpix Vis mer

Før hun tar fatt på en travel hverdag full av møter, fotograferinger og jobb, sørger Huntington-Whiteley for å starte dagen med en god hudpleierutine.

- Jeg bruker en oljebasert rens som fjerner alt av sminke. Deretter bruker jeg et serum som plumper opp huden min og gir en superfin glød. Og så må huden selvfølgelig få fuktighet med en krem.

LES OGSÅ: 3 gode grunner til å ta sauna i dag!

GLØD: Rosie Huntington-Whiteley er opptatt av at huden hennes gløder. Noe den så absolutt gjør! Her fra årets Met-galla. Foto: Scanpix
GLØD: Rosie Huntington-Whiteley er opptatt av at huden hennes gløder. Noe den så absolutt gjør! Her fra årets Met-galla. Foto: Scanpix Vis mer

Rosie understreker at hudpleie kommer i førsterekke for henne, så hun var svært skeptisk da hun skulle prøve pudderfoundation fra bareMinerals for første gang.

- Nå er jeg helt besatt! I starten var jeg litt i tvil og lurte på om pudderfoundation dekker godt nok, gir meg tørr hud eller smelter godt inn i huden. Nå har jeg brukt det en stund og jeg elsker det.

Sammen med pudderet er det noen produkter Rosie alltid må ha med seg i vesken sin. Deriblant en rød leppestift.

- Man kan gjøre så mange fine looks med den. Jeg tar på leppestift med fingeren til hverdags, mens på kvelden kjører jeg litt ekstra på for en klassisk og sexy look. Jeg bruker en børste for å gjøre kantene mine harde. Det gjør det hele mer naturlig.

ALLTID I VESKEN: En god, rød leppestift er noe Rosie Huntington-Whiteley alltid har med seg. Foto: Scanpix
ALLTID I VESKEN: En god, rød leppestift er noe Rosie Huntington-Whiteley alltid har med seg. Foto: Scanpix Vis mer

Til de røde leppene sverger hun alltid til et glødende, bronzy uttrykk.

- En highlighter er en flott måte å få denne looken på. Den gir masse glød! Bare pass på når du skal påføre den. Jeg gjør det alltid i dagslys så det blir mest mulig naturlig. Det gjelder egentlig all sminke: sjekk hvordan det blir i dagslys før du går ut døra.

Sistnevnte er et tips hun anser som en av de beste hun noen gang har fått. Det - og hudpleie.

- Sørg for at du har en hudpleie som passer akkurat til deg. Finn produkter som er ment for din hud. Når huden er bra, er det bare å leke seg videre med sminke. Plukk opp tips på sosiale medier eller fra catwalken. Bare ha det gøy med sminke og finn ut hva du liker!

LES OGSÅ: Skjønnhetsproduktene KK-redaksjonen ønsker å tese og de vi allerede har forelsket oss i

HUDPLEIE ER VIKTIG: Rosie tipser om å finne produkter som passer akkurat deg og din hud for best mulig resultat på både hud og sminke. Foto: Scanpix
HUDPLEIE ER VIKTIG: Rosie tipser om å finne produkter som passer akkurat deg og din hud for best mulig resultat på både hud og sminke. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer