Kjendismote

Rosie Huntington-Whiteley var kveldens mest sexy

Men modellene Jourdan Dunn og Daisy Lowe viste mest hud på GQ Men of The Year Awards ...

STRÅLTE: Supermodell Rosie Huntington-Whiteley var et syn på prisutdelingen tirsdag kveld.  Foto: All Over Press
STRÅLTE: Supermodell Rosie Huntington-Whiteley var et syn på prisutdelingen tirsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tirsdag kveld arrangerte herremagasinet GQ deres årlige Men of the Year Awards i London.

Og i tillegg til en rekke svært velkledde kjendismannfolk - deriblant designer Tom Ford, komiker Russell Brand og popstjerne Justin Timberlake, var naturlig nok også de celebre kvinnene tilstede - i all sin glans.

AVSLØRENDE: Daisy Lowe i sin svært så avslørende svarte aftenkjole...sjekk den splitten og utringningen! Foto: All Over Press
AVSLØRENDE: Daisy Lowe i sin svært så avslørende svarte aftenkjole...sjekk den splitten og utringningen! Foto: All Over Press Vis mer

Kveldens mest sexy?

Blant dem som fikk mest oppmerksomhet på den røde løperen, var den nysingle supermodellen Rosie Huntington-Whiteley (26).

26-åringen har fått enormt med medieomtale denne uken på grunn av det angivelige bruddet (også omtalt som en «pause») med filmstjernekjæresten Jason Statham, skriver Daily Mail.

Pausen fra kjæresten så imidlertid ikke ut til å ha tæret noe særlig på den vakre britiske modellen, som strålte i en tettsittende hvit kjole med 90-tallsstynne stropper og skyhøye sølvfargede hæler.

Kjolen satt rett og slett som spikret på supermodellens veldreide kropp, og hennes lange, gyldne lokker, glødende hud og enkle sminke satte prikken over i-en på looken.


LES OGSÅ: Sidepupp er den nye kløfta

FOR MYE?: Jourdan Dunns utringning og Daisy Lowes synlige brystvorte og trusekant, var kanskje litt i overkant mye? Foto: All Over Press
FOR MYE?: Jourdan Dunns utringning og Daisy Lowes synlige brystvorte og trusekant, var kanskje litt i overkant mye? Foto: All Over Press Vis mer

Enda dristigere

En annen som fikk blitzregnet til å koke, var modell og «it»-jente Daisy Lowe (datter av rocker Gavin Rossdale), som hadde på seg en meget dristig svart kreasjon med splitt som gikk så høyt opp i skrittet at undertøyet synes.

Den transparente ankellange chiffonkjolen hadde også en svært avslørende og gjennomsiktig utringning, som overlot ekstremt lite til fantasien.

Med knallrøde pumps og lepper til, er det med andre ord ikke så rart at Lowe fikk paparazziene til å gå av hengslene.

Supermodell Jourdan Dunn var også en av kjendiskvinnene tilstede på prisutdelingen tirsdag kveld, og var et syn i en glitrende paljettbesatt sølvkjole med ekstremt dyp kløft.


LES OGSÅ: Trendy å «flashe» brystvorta

VAKRE: Alexa Chung, Emma Watson, Jessie J og Rita Ora på den røde løperen under GQ Men of the Year Awards.  Foto: All Over Press
VAKRE: Alexa Chung, Emma Watson, Jessie J og Rita Ora på den røde løperen under GQ Men of the Year Awards. Foto: All Over Press Vis mer

Metallisk og utskjæringer

Ellers var transparente detaljer, utskjæringer, asymmetriske snitt og metalliske farger blant de tydeligste trendene på den røde løperen.

Og mens «it»-jente Alexa Chung hadde på seg en lekker og relativt konservativ (hvert fall sett i forhold til de andre antrekkene) sølvkjole, viste popstjernen Jessie J hele magen i langt skjørt og kort tubetopp.


«Harry Potter»-stjerne Emma Watson så stilsikker ut i en kort hvit magetopp med kule puffermer og svart bukse med høyt liv, mens popstjerne Rita Ora bar en gul- og svartglitrende paljettkjole med sexy åpen rygg og noe spesiell øyesminke.

Se flere bilder fra prisutdelingen her:


LES OGSÅ: Årets verste motetabber - så langt!

GQ Men of The Year Awards vinnerliste:

Hugo Boss Most Stylish - Dan Stevens
Comedians - Simon Pegg, Nick Frost and Edgar Wright
Politician - Boris Johnson
Oracle - Russell Brand
Breakthrough Menswear Designer Brand - Jonathan Saunders
Lifetime Achievement - Sir Bobby Charlton
Radio Personality - Nick Grimshaw
Entrepreneur - Evgeny Lebedev
Chef - Jason Atherton
Sportsman - Carl Froch
Writer - Charles Moore
Woman - Emma Watson
Editor's Choice Award - Roger Daltrey (Dylan Jones)
The Serpentine Gallery GQ Art Award - Tracey Emin
Band - Arctic Monkeys
Remy Martin Breakthrough - Eddie Redmayne
TV Personality - Piers Morgan
Performer - Pharrell Williams
Inspiration - Lou Reed
Icon - Noel Gallagher
Designer - Tom Ford
Genius - Sir Elton John
Legend - Michael Douglas


PAUSE: Denne uken ble det kjent at Rosie og filmstjernekjæresten Jason Statham har tatt en "pause" i forholdet sitt.  Foto: All Over Press
PAUSE: Denne uken ble det kjent at Rosie og filmstjernekjæresten Jason Statham har tatt en "pause" i forholdet sitt. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer