Vis mer

Stylein

Russisk-inspirert høst hos Stylein

Styleins høst- og vinterkolleksjon for 2014 er inspirert av Russland og landets arkitektur, som balanseres delikat med Styleins eget enkle og minimalistiske preg. Se bilder fra visningen her!

Publisert

 - Kolleksjonen heter Moscow Night, og er tydelig inspirert av Russland. Det er sterke farger, fotside kjoler og skjørt med volanger og dype utrigninger, forteller STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard, som var til stede under visningen i Stockholm.

Vis mer

RØDT: Røde volanger, reflekterende kvaliteter og arkitekturiske snitt preger den Russland-inspirerte kolleksjonen til Stylein. Foto: Kristian Lövenborg.

Les også: Nå skal du pruke nettingstrømpene utenpå pumpsene

Vis mer

SVART & FARGER: Karbonsvarte plagg kombineres med sterke farger som rødt, gult, kamel og blått. Foto: Kristian Lövenborg. 

 - Grått og brunt er ikke til stede i denne kolleksjonen, men sterkere farger som gult, rødt, blått og den dusere kamelfargen. Leppene er sminket med en dyp burgunderfarge, forteller Celine.

Vis mer

HELSVART:  Det blir også helsvart den kommende høsten, men plaggenes arkitekturiske og sterke silhuetter gjør at antrekkene fortsatt er spennende. Foto: Kristian Lövenborg.

Les også: Rå høst med Whyred

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer