I LOUIS VUITTON: Her ser du Kirsten Dunst, Kristen Stewart, Kerry Washington og Jessica Alba i ruteantrekkene fra Louis Vuittons vår/sommerkolleksjon for 2013.  Foto: All Over Press
I LOUIS VUITTON: Her ser du Kirsten Dunst, Kristen Stewart, Kerry Washington og Jessica Alba i ruteantrekkene fra Louis Vuittons vår/sommerkolleksjon for 2013. Foto: All Over Press Vis mer

Vår/sommer 2013

Rutene Hollywood-stjernene elsker!

Kjendiskvinnene får ikke nok av Louis Vuitton-trenden.

Publisert
2013 er virkelig året for å ta det helt ut når det gjelder mønster.

Ikke bare gjør svarte- og hvite striper et enormt comeback, men også etnisk mønster, afrikansk print og geometriske former kommer for fullt.

LES OGSÅ: Golden Globes' hotteste trender

I BUTIKKENE SNART?: Marc Jacobs gjorde 60-tallsrutene populære igjen med denne fargerike og geometriske kolleksjonen, som han viste i Paris i høst.  Foto: All Over Press
I BUTIKKENE SNART?: Marc Jacobs gjorde 60-tallsrutene populære igjen med denne fargerike og geometriske kolleksjonen, som han viste i Paris i høst. Foto: All Over Press Vis mer

Først ute med trendene

Kjendiskvinnene i Hollwyood er som regel først ute med det siste, og får alltid låne plagg fra designerkolleksjonene før de har kommet i butikk.


Og en trend de virkelig har slengt seg på - og som du kan forvente å se i en butikk i nærheten av deg snart, er rutemønsteret fra Louis Vuittons vår/sommerkolleksjon for 2013.

Sjefsdesigner Marc Jacobs, som valgte å satse på striper for sin egen vår/sommerkolleksjon, viste frem plagg som oste geometri og «Twiggy».

Her var lange maxikjoler i gule og hvite sjakkinspirerte ruter, dresser i sterk sitronfarge, svart, hvitt og beige - alt i skikkeilg 60-tallsstil.

Og dette mønsteret har altså tatt kjendiseliten i Hollywood med storm.

Se video fra Louis Vuittons vår/sommerkolleksjon for 2013 nedenfor:


LES OGSÅ: Sniktitt på vårens trender

Populære ruterFRA CATWALK TIL RØD LØPER: Kirsten Dunst og Kristen Stewart.  Foto: All Over Press
FRA CATWALK TIL RØD LØPER: Kirsten Dunst og Kristen Stewart. Foto: All Over Press Vis mer

Ville du kledd deg i ruter fra topp til tå?
Skuespiller Kerry Washington bar for eksempel en langermet nude- og hvitrutete kreasjon under premieren på filmen «Django Unchained» i Berlin for litt siden, mens «Twilight»-stjerne Kristen Stewart hadde på seg en spenstig svart- og hvitrutet shortsdress da hun var på promo i Tokyo før jul.

Også skuespiller Jessica Alba elsker mønsteret, og hadde på seg en svart- og hvitrutet langermet kjole på vorspielet til Golden Globe-utdelingen, og tidligere «Spiderman»-stjerne Kristen Dunst hadde på seg en brun- og hvitrutet maxikjole på galaaften 12. januar.


Også Også «Atonement»-stjerne Juno Temple og «True Grit»-skuespiller Hailee Steinfeld har blitt sett i antrekk fra Louis Vuittons vår- og sommerkolleksjon.

Se flere bilder nedenfor:


Nei, det er helt grusomt
 
(36%)
Nja, vet ikke helt
 
(32%)
Ja, det er utrolig stilig
 
(31%)

LES OGSÅ: Klærne som får deg ut av vinterdepresjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer