Ruter

Ruter er høstens hotteste mønster

Og det finnes utallige varianter å velge mellom, så du vil garantert finne noen du liker!

RUTER: Det er ingen tvil om hva som er høstens mest populære mønster! Her ser vi ruter hos både Lanvin, Céline, Rag & Bone og Trussardi. Foto: All Over Press
RUTER: Det er ingen tvil om hva som er høstens mest populære mønster! Her ser vi ruter hos både Lanvin, Céline, Rag & Bone og Trussardi. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I vår var det stripene som dominerte motebildet, men til høsten er det rutene som regjerer.Og det er selvfølgelig ikke sånn at du skal kvitte deg med de stripete plaggene dine bare fordi et annet mønster er mer trendy akkurat nå, men om du vil være tidlig ute, kan det lønne seg å satse på rutene fremover.LES OGSÅ: Vesken alle sikler etter nå!

Fra catwalken

Et flertall av designerne viste ruter på catwalken. Store motehus som Lanvin, Dior og Céline er bare noen av dem. Se bildene fra visningene og la deg inspirere!

LES OGSÅ: Nå skal støvlettene være knehøye

Velg din favoritt!

Selv om det er tydelig hvilket mønster som dominerte catwalken, finnes det utallige varianter av rutene, og det finnes en type som passer for alle.Liker du den tradisjonelle, engelske stilen, er de grove rutene og tweed noe for deg. Dersom du foretrekker en mer minimalistisk og stram sil, vil de grafiske rutene gi deg det du er ute etter. For en feminin stil er det lekkert å blande rutene med sarte pasteller, mens om du ønsker å rocke opp stilen er skinn alltid en vinner.

Kjøpetips

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer