17. mai:

Så enkelt pusser du bunadsølvet

Sjekk ut videoen som ligger nederst i saken.

FÅ SØLVET TIL Å SKINNE: Vi har laget en video som viser deg hvordan du gjør det! Foto: Malin Gaden/KK
FÅ SØLVET TIL Å SKINNE: Vi har laget en video som viser deg hvordan du gjør det! Foto: Malin Gaden/KK Vis mer
Publisert

Nylig dro jeg til gullsmeden for å fikse litt på et kjede som hører til bunaden min. De ansatte på gullsmeden dro opp et lignende kjede og holdt det ved siden av min gamle. Det var da jeg innså hvor lenge siden det er jeg har pusset bunadssølvet.

KLAR TIL 17. MAI: Ta en titt på videoen nederst for å se hvor enkelt du kan pusse bunadsølvet ditt skinnende rent. Foto: NTB Scanpix
KLAR TIL 17. MAI: Ta en titt på videoen nederst for å se hvor enkelt du kan pusse bunadsølvet ditt skinnende rent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hjemme hos mamma og pappa ligger all mulig puss til sølv, men det gjør det ikke i min leilighet to timer unna. Jeg var derfor på jakt etter en mer hjemmelaga løsning som kan få bunadssølvet til å skinne på 17. mai!

Og det har jeg funnet! Jeg la inn «pusse bunadssølv» på Google og leitet meg frem til den oppskriften som gikk igjen mest. Funket det? Sjekk videoen under:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer