Strikk

Så lekker kan du bli i hvitt

Lyser opp mørke ruskete høstdager, og gir deg noen centimeter til på strømpelesten hvis du kler deg ton i ton.

HVIT STRIKK ER EN HIT: Isabel Marant har laget høstens it-strikkegenser. Hvit, oversized og perfekt å bruke som kjole. I midten med tradisjonelt mønster (kr 800, B. Young/Nelly.com) og flettet kardigan med brune knapper (kr 3300, By Malene Birger). Foto: All Over Press/Produsenter
HVIT STRIKK ER EN HIT: Isabel Marant har laget høstens it-strikkegenser. Hvit, oversized og perfekt å bruke som kjole. I midten med tradisjonelt mønster (kr 800, B. Young/Nelly.com) og flettet kardigan med brune knapper (kr 3300, By Malene Birger). Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noe av det beste med høsten, er å pakke seg inn i myke og deilige ullplagg.

På ruskete dager gjør flettegensere, lange kardiganer og lune skjerf livet så mye bedre.

Foran hyttepeisen eller på champagneria - plaggene er like fine overalt

Og så finnes det så utrolig mye fint å velge i, dessuten.

LES OGSÅ: Ikke alle strikkeplagg varmer like mye.

Hvitt er en hit

I hele sommer har vi elsket den lille hvite, og kledd oss i lyse nyanser fra topp til tå.

Ingen grunn til å slutte med det, selv om det er høst. Snarere tvert imot. Når bladene faller fra trærne og dagene blir lengre og mørkere, vil hvite plagg muntre oss opp.

Ved å bruke lyse plagg ton i ton, vil du faktisk få en lengre silhuett også. Hvitt blir også lekkert til høstens varme rustfarger.

KJØPETIPS: 22 deilige hvite strikkeplaggSlik styler du strikkeplaggene

En moderne stil får du ved å kombinere strikkeplaggene med materialer som skinn og silke. Prøv gjerne ut ulike lengder også.

 • Genseren: Hvis du vil framheve midjen, bruker du et belte utenpå gesneren. Med et par grove strømper under, kan du også bruke den som kjole. En kul tvist får du ved å bytte ut de grove strømpene med et par tynne, og heller gå for knestrømper.

 • Strikkejakken: Kan enkelt kombineres med kjoler, skjørt, jeans, bluser, pologensere og skjorter for en moteriktig look som lar deg holde varmen. Strikkejakkene kan dessuten brukes som jakke utover høsten, og under parkasen når det blir skikkelig kaldt


 • Lek deg med farger: Miks de lyse strikkeplaggene med dijon, tomatrødt, flaksegrønt, rustrødt og blått for en fin balanse med både varme og lyse toner.


 • På jakt etter ull?

  Er du usikker på hva strikkeplagget er laget av? I kjedebutikkene er utvalget innen syntetiske plagg, som består av akryl og polyester, stort. Ulempen med disse er at de fortere blir nuppete og stygge.

  De holder ikke like godt på varmen som ull gjør heller.

  Derfor bør du alltid sjekke merkelappen på klær du kjøper, så du vet hva de inneholder og hvordan de skal vaskes.

  Det er fort gjort å vaske dem feil, så lær deg triksene slik at du unngår å vaske hull i dem.

  Noe du lurer på? Spør KK.no

  Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

  Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer