Kendall Jenner

Så mye kostet bursdagskjolen til Kendall Jenner (21)

Sparte ikke på noe til sin store 21-årsdag.

KENDALL JENNER: Reality-stjernen og modeller fyller 21 år i dag, og venninnen Hailey Baldwin la ut dette bildet på Instagram og gratulerte med dagen.  Foto: SipaUSA
KENDALL JENNER: Reality-stjernen og modeller fyller 21 år i dag, og venninnen Hailey Baldwin la ut dette bildet på Instagram og gratulerte med dagen. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er i dag dagen da Kim Kardashian West (36) endelig skal bryte sin Instagram-stillhet? Etter at superstjernen ble ranet i Paris, har vi ikke hørt noe fra reality-favoritten som har hele 85 millioner følgere på Instagram. Og selv om det er fullstendig forståelig, savner vi fru Wests daglige oppdateringer på bildedelingstjenesten, og noe sier oss at i dag kanskje er dagen hun returnerer til sosiale medier. I dag, 3. november, fylte nemlig søsteren hennes Kendall Jenner 21 år, og det ble markert med litt av en feiring på den hotte klubben Delilah i West-Hollywood. Venner og familie samlet seg for å feire den store dagen, men så langt har vi ikke sett noe av Kim Kardashian - hverken på Snapchat eller Instagram. 

Det vi har sett derimot, er Jenners «show-stopping» bursdagsantrekk, som vi har ventet i hele dag for å høre prisen på. For la meg bare si det sånn; jeg tror ikke det der er no' «diamanter» fra hobbybutikken. Og jeg er vel kanskje ikke den eneste som har tenkt at bursdagsjenta kom til å stille opp i et antrekk til et par tusenlapper? Kardashian/Jenner-klanen er jo forsåvidt kjente for å ha tidenes mest eksklusive garderober, og Kendall skuffet ikke denne gangen heller. Det glitrende nummeret er en spesiallaget kjole fra den libanesiske designeren Antoine Salameh bak merket LaBourjoisie og har en prislapp på nærmere 75.000 kroner! Ifølge People.com skal kjolen være dekket med Swarovski-krystaller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.