Forlovelsesring

Så mye svir vi av på denne

Forlovelsesringen koster gjerne en formue i USA - dette bruker vi i Norge.

KAN KOSTE ALT FRA 5000 TIL 300 000: - De mest populære ringene er i hvitt gull med èn diamant, og mange vil også ha små diamanter på selve ringskinnen, sier Mari Hedemark hos David Andersen på Storo-senteret i Oslo, til KK.no. Her ser vi forlovelsesringen til skuespiller Keira Knigthley - en klassisk vakker diamantring av den lite flashy typen. Foto: ZUMAPRESS.com
KAN KOSTE ALT FRA 5000 TIL 300 000: - De mest populære ringene er i hvitt gull med èn diamant, og mange vil også ha små diamanter på selve ringskinnen, sier Mari Hedemark hos David Andersen på Storo-senteret i Oslo, til KK.no. Her ser vi forlovelsesringen til skuespiller Keira Knigthley - en klassisk vakker diamantring av den lite flashy typen. Foto: ZUMAPRESS.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du om at kjæresten skal sette seg ned på kne og fri til deg? Med hornorkester, fiolette roser og champagne?

Da har du sikkert tenkt litt over hva slags forlovelsesring han kan finne på å gi deg.

Å få en fin ring er jo stas, men du vil jo heller ikke at feriebudsjettet for de neste ti årene skal ryke?

Hvor mye bruker vi?

I USA er det tidvis ville tilstander. Ifølge Brides.com, bør den håpefulle brudgommen bla opp tre ganger så mye som han tjener i måneden.

Og i gjennomsnitt vil en mann bruke rundt 5,229 dollar, eller 36 000 kroner, på en ring, med mindre du er Justin Theroux, som betalte en halv million dollar for ringe

n til skuespiller Jennifer Aniston, skriver Glamour.com.

- Her hjemme er det varierende, men jeg synes vi selger en del dyre ringer, gjerne fra 15 000 kroner og oppover, sier Mari Hedemark hos David Andersen i Oslo, til KK.no.

Og som regel er det èn type ring de fleste ønsker seg, og de kan koste alt fra 5000 til 300 000 kroner, dersom de er håndlaget:

- De mest populære ringene er i hvitt gull med èn diamant, mange vil også ha små diamanter på selve ringskinnen, sier Hedemark.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer