Catwalk

Så skjedde det som ikke skulle skje...

Publikum fikk se langt mer hud enn hva som var planlagt under moteuka i New York.

KJOLEGLIPP: Modell Mariana Santana fikk problemer med kjolen på Dennis Basso's visning. Se flere bilder på BT.dk (se link lenger nede i artikkelen). Foto: All Over PressAll Over Press
KJOLEGLIPP: Modell Mariana Santana fikk problemer med kjolen på Dennis Basso's visning. Se flere bilder på BT.dk (se link lenger nede i artikkelen). Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De er ikke bare vakre, sylslanke og fotogene. I tillegg får de lønn for å kle seg i de nydeligste designerklær.Men også modeller tabber seg ut - akkurat som alle oss andre. Forskjellen er at vi ikke er omringet av kameralinser når vi gjør det...MER CATWALK: Så galt kan det gå!

Stroppeløs ble toppløs

Det var da Dennis Basso viste fram sine siste kreasjoner under moteuka i New York at både publikum og modell fikk seg en overraskelse.Midtveis på catwalken begynte nemlig kjolen til catwalkmodell Mariana Santana å skli ned. Så langt ned faktisk, at kjolen gikk fra stroppeløs til toppløs på få sekunder. Vi vet i alle fall hvem som aldri kommer til å dra på jobb uten Hollywood-teip fra nå av...Se flere bilder av kjoletabben på BT.dk. LES OGSÅ: Derfor bør du elske små pupperSe Dennis Bassos vårkolleksjon 2011 her:

Supermodell på rumpa

Moteuka i New York er over for denne gang, men London Fashion Week er så vidt begynt. Og catwalken den er som kjent lang og smal - noen ganger lengre og smalere enn vanlig for dem som har den som arbeidsplass.Ja, for til og med de største modellene går på en smell i blant. Se bare bilder og video av supermodell Agenyss Deyn som takler de høye hælene i beste «no milk today»-stil. Les mer i artikkelen: Her går det galt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer