Victoria Beckham

Så skumle de er blitt!

Sjelden har vi sett så mange skjeletter.

ER SUPERTYNN DET NYE TYNN? Intet sideflesk å spore hos stjernene under Oscar-festen. Foto: All Over Press
ER SUPERTYNN DET NYE TYNN? Intet sideflesk å spore hos stjernene under Oscar-festen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ingen skal beskylde kjendisene for å se dorske, slappe og feite ut. Under denne ukens Oscar-festligheter har den ene tynne silhuetten etter den andre fått svingt seg på den røde løperen i sin flotteste stas. En av dem er fotballfrue og Spice Girls-stjernen Victoria Beckham. Da Elton John arrangerte sin tradisjonelle veldedighetsfest til inntekt for Elton John AIDS Foundation etter Oscar-utdelingen søndag kveld, poserte hun lekent og lett i sin svarte selvdesignede filmstjernekjole.Se bildene lenger ned i artikkelen.Men mens kjolen var en drøm, minnet dessverre stjernen selv litt mer om en Tim Burton-karakter eller en halvskummel Cruella de Ville.

Stjerner i silhuett

Men det er ikke bare Posh-Spice som er slank som en sylfide om dagen. Den ellers så veldreide og flotte supermodellen Heidi Klum har nok også gått ned en og annen kilo.Det var tydelig i den Diet Coke-røde Roland Mouret-kjolen hun bar under Oscar-utdelingen. Uma Thurman hadde heller ikke så mye å riste og shake på i sin glitrende og enkle gallakjole. Har supertynn blitt det nye tynn?

Sjekk ut bildene her og døm selv:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer