Sag Awards

SAG Awards-kjolene vi aldri vil glemme!

Vi lader opp til helgens prisutdeling med å ta frem noen av de vakreste antrekkene gjennom årene.

SAG AWARDS: Natt til søndag er det klart for nok en prisutdeling. Vi har samlet sammen noen av de flotteste kjolene vi har sett på SAG Awards gjennom årene. Sjekk de ut i bildekarusellen nederst i saken! Foto: Scanpix
SAG AWARDS: Natt til søndag er det klart for nok en prisutdeling. Vi har samlet sammen noen av de flotteste kjolene vi har sett på SAG Awards gjennom årene. Sjekk de ut i bildekarusellen nederst i saken! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til søndag er det duket for nok en prisutdeling. Denne gangen står Screen Actors Guild Awards for tur - bedre kjent som SAG Awards. Her skal film og TV hedres i flere timer, og det hele begynner med den røde løperen.

Nok en gang skal de store stjernene dra frem finstasen, og vi er svært spente på hva de finner på i år! Januar og februar er to hektiske måneder tettpakket med prisutdelinger, men likevel klarer kjendisene å sette sammen de vakreste antrekkene (antakelig med hjelp av stylister. Okei, mye hjelp!).

Vi lader opp til den røde løperen natt til søndag med å ta en titt i arkivene og finne frem de vakreste kjolene fra SAG Awards gjennom årene! Hvem syns du har hatt det beste antrekket? Sjekk ut bildekarusellen under annonsen og gjør deg opp en mening.

LES OGSÅ: Sofias brudekjoledesigner lanserer samarbeid med nettbutikk - se plaggene!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer