Trend:

Salma Hayek mener hun startet denne trenden

– Alle sa jeg var gal og at det var latterlig og pretensiøst.

SALMA HAYEK: Skuespilleren mener Oscar-øyeblikket hennes i 1997 var starten på en trend. Foto: NTB Scanpix
SALMA HAYEK: Skuespilleren mener Oscar-øyeblikket hennes i 1997 var starten på en trend. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Når vi ser kjendiser på den røde løperen, har de ofte på seg antrekk fra de største designerne. Men når du er et ukjent navn i bransjen, er det ikke alltid like lett å få tak i et slikt antrekk.

Da Salma Hayek (53) først begynte å møte opp på røde løperen, var det svært få som visste hvem hun var. Det forteller hun i en video hun har gjort med Vogue. Der har hun gått gjennom noen av hennes mest ikoniske antrekk fra 1996 og frem til i dag.

LES OGSÅ: Bebe Rexha: - Designere vil ikke kle meg opp fordi jeg er en størrelse 38

Her er det mange antrekk som skiller seg ut, men Salma har en spesiell historie til antrekket fra 1997. Hun var ny i bransjen og det var ikke mange designerne som banket på døren for å kle henne opp. Men det var heller ikke slik at hun endte med noe ræl heller.

Hayek skulle for første gang på Oscar-utdelingen og fikk muligheten til å ha på seg en nydelig, glitrende kjole fra Armani. Sammen med denne kjolen skulle Salma ha en tiara. Det var det mange som mente hun burde styre unna.

– Alle sa jeg var gal og at det var latterlig og pretensiøst. Manageren min, stylisten min og PR-ansvarlig prøvde å overtale meg til å ikke ha den på. Men jeg tok på meg tiaraen og gjett hva som skjedde?, spør Salma og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer