Kylie Jenner:

Samarbeider med luksusmotehus

22-åringens sminkeimperium vokser og vokser.

LANSERER SAMARBEID: Kylie Jenner og Balmain har laget en sminkekolleksjon sammen. Foto: Scanpix
LANSERER SAMARBEID: Kylie Jenner og Balmain har laget en sminkekolleksjon sammen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Kylie Jenner er absolutt ikke som andre 22-åringer. Hun har så å si levd hele livet i rampelyset med Caitlyn Jenner (69) som far, Kris Jenner (63) som mor og Kim Kardashian (38) som sin storesøster.

Vi har kunnet følge hele oppveksten hennes gjennom realityserien «Keeping Up With The Kardashians», samt se henne selv få sitt første barn.

Hun har også blitt en superstjerne på Instagram, og i 2015 lanserte hun også sitt eget sminkemerke. I 2019 ble det kjent at hun er milliardær. Som 21 år gammel ble hun altså den yngste «self-made» milliardæren noensinne.

Det er mye takket være sminkemerket hennes, Kylie Cosmetics. Der har hun blant annet samarbeidet med flere av søstrene sine. Men nå er hun klar for å ta det et steg videre utenom familien.

KOSMETIKKDRONNING: I 2019 ble Kylie Jenner den «self-made» milliardæren noensinne. Foto: Scanpix
KOSMETIKKDRONNING: I 2019 ble Kylie Jenner den «self-made» milliardæren noensinne. Foto: Scanpix Vis mer

Samarbeider med Balmain

Det er ingen hemmelighet at Kardashian/Jenner-slekta elsker den franske designeren Olivier Rousteing. Han er designer for motehuset Balmain. Damene i familien har ved flere anledninger brukt hans design på den røde løperen.

Nylig la både Kylie Jenner og Rousteing ut på Instagram at et samarbeid mellom de to er på vei.

«Paris er alltid en god ide», skriver Jenner til bildet hun har lagt ut av de to. Allerede fredag 27. september vil samarbeidet mellom henne og Rousteing være tilgjengelig på Kylie Cosmetics' hjemmeside.

På samme dag har Balmain visning i den franske hovedstaden i anledning Paris Fashion Week. Du skal ikke se bort ifra at modellene som kommer til å gå ned catwalken er sminket med den nye samarbeidskolleksjonen til Kylie og Balmain.

Vi gleder oss til å se!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer