Mote:

Sammenligner designerveske med søppelpose

Designervesken er kanskje litt for dyr til å ta med på neste tur med hunden...

DYRT VS BILLIG: Det er nok ganske lett å se hvilken av disse to som er laget av en designer og hvilken som har et helt annet formål! Foto: Bottega Veneta og NTB Scanpix/Shutterstock
DYRT VS BILLIG: Det er nok ganske lett å se hvilken av disse to som er laget av en designer og hvilken som har et helt annet formål! Foto: Bottega Veneta og NTB Scanpix/Shutterstock Vis mer
Publisert

Det tok helt av i diverse kommentarfelt og overalt på sosiale medier da Balenciaga for tre år siden slapp en veske som så å si var en kopi av Ikeas «Frakta»-pose.

En slik Ikea-pose kan du kjøpe for 5 kroner, mens Balenciaga skulle ha 20 000 kroner for sin variant. Selv om det ikke er nøyaktig samme veske, er det en ganske sjokkerende prisforskjell på to såpass like produkter.

Siden den gang har det kommet flere nye designervesker på markedet, og mange har selvfølgelig blitt lagt merke til. Et merke som har fått spesielt mye oppmerksomhet er Bottega Veneta.

De har virkelig hatt et par gode år den siste tiden og laget plagg, sko og vesker som mange bare drømmer om - men som også mange har bladd opp mye penger for å få tak i.

Nå har det italienske merket kommet med en veske som har en slags knytedetalj som håndtak. Ved første øyekast tenkte vi utelukkende at det var en kul detalj, mens andre har sett noe helt annet.

Flere sammenligner nemlig den rådyre (vi kommer tilbake til det) vesken med en søppelpose du bruker til å plukke opp hundens avføring med. Jeg tror ikke det var visjonen designer Daniel hadde da han designet vesken for merket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer