Sko

Sandalen du blir slank av

Ingen grunn til å puste og pese på tredemøllen, når alt du trenger er et par trendy sko.

Sandalen du blir slank av
Publisert
Sist oppdatert
FitFlop-sandalen lover gull og grønne skoger for deg som aldri rekker gymtimen på senteret. For ikke bare er den moteriktig, men den skal også fungere som et treningsapparat. Sandalen som fusjonerer fashion og funksjon til fingerspissene, er slagordet.

Etter at australske Vogue skrev om skoen i 2007 tok det helt av. Luksusbutikkene Harrods og Harvey Nichols måtte svette for å møte etterspørselen, og Barneys i New York hadde kø utenfor butikken sin dagen de fikk inn sandalene. Nå har det antatte vidunderet kommet til Norge.

Sandalen er designet spesielt for kvinner i den evigvarende og utslitte tidsklemma. Den er utviklet med patentert teknologi som gjør at hvert steg med en FitFlop på foten forsterker muskelstyrken i rygg, rumpe, lår og legger. Slik kan du trene kroppen maksimalt om du så er på shopping eller går til og fra jobben.

FitFlop skal i tillegg gi deg en bedre holdning, økt forbrenning og reduksjon av cellulitter med lav belasting på kroppen.


Så kan man lure på hvordan dette er mulig. I motsetning til ordinært fottøy, som vanligvis er konstruert for å holde foten stabil slik at muskulaturen slapper av, skal FitFlop nemlig gjøre at foten kommer i ubalanse gjennom tråkket. Dette gjør at muskulatur i føtter, legger og lår aktiveres ekstra for å kompensere denne ubalansen.

Resultatet skal gi cirka 14 til 15 prosent ekstra muskelaktivitet per steg i forhold til normale sko og sandaler.

Andre sko som også skal være gull for kroppen er Masai Barefoot Techonology-skoene, som skal gi deg bedre holdning, mindre belastning av knærne og mer muskelarbeid for hvert skritt.

 • Les mer her.

 • Les også:
 • Gå for grønne sko
 • Vårens 22 deiligste sko
 • Den store stilettguiden
 • Tøff nok for disse skoene?
 • Årets styggeste sko
 • Stygge sko, fornøyde føtter
 • Sandal i indianerstil (kr 600/www.whynot.no).
  Sandal i indianerstil (kr 600/www.whynot.no). Vis mer
  Partyvariant med sølvpaljetter (kr 700/www.whynot.no).
  Partyvariant med sølvpaljetter (kr 700/www.whynot.no). Vis mer
  Sporty lysegrønn sandal med stripe (kr 600/www.whynot.no).
  Sporty lysegrønn sandal med stripe (kr 600/www.whynot.no). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer