SOMMERENS SANDALMOTE: I år kan du velge blant både høye, lave og modeller med kilehæl. Bare se så mye fint! Foto: Produsentene
SOMMERENS SANDALMOTE: I år kan du velge blant både høye, lave og modeller med kilehæl. Bare se så mye fint! Foto: Produsentene Vis mer

Sandaler

Sandalene som redder antrekket

Høye, flater eller med kilehæl – her er modellene som regjerer nå.

Publisert
Endelig tid for sandaler! For hva er vel deiligere enn å traske rundt i åpne sko når sola skinner?

Vi gleder oss i alle fall enormt til å hoppe i sandalene, og her er er noen av modellene vi elsker nå!

LES OGSÅ: Nå designer hun endelig sko!

Flate

Gladiatorsandalene har vært feriefavoritter i flere år, og denne sommeren har de virkelig gjort supercomeback i motebildet! Flate sandaler kommer i alle farger og modeller, og er perfekte på stranda.

Kjøpetips:


LES OGSÅ: Sandalene som gir lange, lekre ben

Høye hæler

Et par lekre, høye sandaler gir antrekket det lille ekstra og hever selvtillitten et par hakk. Det er kanskje ikke skoene du velger til stranda eller lange gåturer, men til en middag ute eller en kveld på byen er de perfekte!

Kjøpetips:


LES OGSÅ: Slik unngår du gnagsår

Kilehæler

Sandalene med kilehæl er et litt mer praktisk alternativ til de høye hælene. De får deg opp i høyden, men er likevel behagelige og stødige på foten. Skoene er litt grove, så de rocker opp antrekket uten at det blir for mye.

Kjøpetips:


LES OGSÅ: Nå skal skoene være hvite

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer