Sko

Sandalene vi vil ha nå

52 høyhælte sandaler på ønskelisten denne våren.

SESONGENS SANDALER: Få mer informasjon og priser på disse sandalene - og enda flere - i bildeviseren under. Foto: Produsentene
SESONGENS SANDALER: Få mer informasjon og priser på disse sandalene - og enda flere - i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Et par sandaler med hæl gir deg ikke bare lengre bein og rankere holdning. Det løfter også ethvert antrekk. Enten du skal på jobb, i parken, på kafé eller på fest, enten du har på deg bukse, shorts, kjole eller skjørt.Foretrekker du lave sko? Sjekk ut 30 lave sandaler som er så fine at de ikke trenger hæl. SE OGSÅ: Gjør føttene sandalklare

Vårens store trend

Denne sesongen er det spesielt skinnsandalene med trehæl som dominerer motebildet. De passer perfekt til vårens denim-, 70-talls- og helhvite trend. De kommer i alt fra lyse puddertoner til farget og svart skinn, i treskolignende form og i mer elegante modeller. I tillegg ser vi fortsatt en del sandaletter med snøring, gjerne i semsket skinn og med trehæl de også.Se 52 kjøpetips her:

Det kan være greit å huske på at sandaler som går godt opp på ankelen kan få beina til å se kortere ut og gjøre leggene kraftigere.I så fall, gå for en lysere modell, gjerne i nærheten av din egen hudtone, hvilket har en forlengende effekt, eller bruk en strømpebukse i samme farge som sandalene.

Husk dette før du kjøper

Uansett om du velger en sandal i skinn, skinnimitasjon eller tekstil – kan det være lurt å sjekke det midterste symbolet på klistremerket som viser hvilke materialer skoen er laget av.Innersålen bør nemlig helst ikke være syntetisk, men i skinn. Spesielt i fottøy du ønsker å gå barbent i, ellers kan det fort bli klamt. Ikke særlig behagelig er det når foten glir fram og tilbake heller, og det kan gi vonde gnagsår. Har du funnet et par du bare MÅ ha, men som har syntetisk innersåle? Da kan du prøve å unngå problemet ved hjelp av løse innleggssåler i skinn. Dette kan imidlertid være vanskelig å få til pent på enkelte modeller, hvor innleggssålen vil synes veldig godt.

Unngå vonde sandalføtter

Er sandalene veldig vonde i begynnelsen, kan du forkorte «innkjøringsperioden» kraftig ved å dynke dem i en blanding av vann, alkohol og såpe.Om skoen er komfortabel eller ikke, kan du også ofte finne ut av hvis du følger denne sjekklisten.Glem heller ikke solkrem. Det er fort gjort å bli solbrent på føttene de første dagene med sandaler. Den forholdsvis tynne huden på føttene er ikke akkurat det området som er mest herdet av værforholdene. Husk derfor høy solfaktor før årets «sandaldebut».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer