Mote

Sandra Bullock er snart 50 år

Men superstjernen ser bedre ut enn noen gang!

HOLDER SEG GODT: Skuespilleren Sandra Bullock nærmer seg snart 50 år, men både figuren, ansiktet og garderoben vitner om noe helt annet. På The Tonight Show så hun rett og slett fantastisk ut.  Foto: All Over Press
HOLDER SEG GODT: Skuespilleren Sandra Bullock nærmer seg snart 50 år, men både figuren, ansiktet og garderoben vitner om noe helt annet. På The Tonight Show så hun rett og slett fantastisk ut. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om studier har vist at vi kvinnerføler oss mest sexy når vi runder 28 år, er det enkelte som holder seg like godt år etter år.

For kort tid siden prydet blant annet 73 år gamle Tina Turner forsiden av Vogue - og skuespiller Jane Fonda (75) har flere ganger stjålet rampelyset i Cannes.

Disse damene er heller ikke de eneste som stadig beviser at en tante ikke er en tante - eller bestemor for den saks skyld.

Den Oscar-vinnende filmskuespilleren Sandra Bullock (48) promoterer for tiden den nye filmen «The Heat», og får enorm oppmerksomhet for hvor godt hun holder seg - i tillegg til de fantastiske antrekkene sine, skriver Daily Mail.

LES OGSÅ: Nei, ikke gå slik på festival

IKKE STOR FORKSKJELL: Sandra Bullock fra 1995, da hun spilte rollen som Lucy i filmen "Mens Du Sov" og i dag.  Foto: All Over Press
IKKE STOR FORKSKJELL: Sandra Bullock fra 1995, da hun spilte rollen som Lucy i filmen "Mens Du Sov" og i dag. Foto: All Over Press Vis mer

Vakte oppsikt i vakker kjole

Det er spesielt ett av antrekkene hennes som har fått mye oppmerksomhet i det siste - nemlig kjolen hun brukte på «The Tonight Show» med Jay Leno tidligere denne uken.

Skuespilleren - som nærmer seg 50 år - så fantastisk ut i en knelang kjole i sort og nude. Fra midjen og opp var kjolen dekorert med sorte blonderinger, mens de smale stroppene gikk i et diagonalt kryss over brystet.

De fleste ville nok hatt vanskeligheter med å se på skjønnheten i dag og fra da hun spilte rollen som Lucy i den romantiske filmen «Mens Du Sov».

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Kreasjonen var svært flatterende på den flotte og veltrente figuren til Bullock, og den øvre delen av kjolen ga en illusjon av en større byste.

Bullock valgte å la antrekket skinne for seg selv, og stylet den med et par sorte pumps.

Se flere bilder av Sandra Bullock her:


LES OGSÅ: Har du valgt riktig t-skjorte?

Ikke den eneste som holder seg godt

Blant andre Hollywood-kjendiser som holder seg svært godt, er britiske Helen Mirren (67), supermodell Iman (57) og den tidligere modellen og skuespilleren Christey Brinkley.

Christie Brinkley har nylig fylt 60 år, men holder seg svært godt, selv 40 år etter at hun først prydet forsiden av av Sports Illustraded i 1973.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Brinkley regnes fortsatt for å være en av de vakreste kvinnene i verden, og til tross for sine 60 år hun har en kropp de fleste kvinner bare drømmer om.

Som mange andre har hun en travel hverdag, men har tidligere fortalt hvordan hun skal få tid og motivasjon til å ta vare på kroppen sin.

– Når jeg trener liker jeg å variere mye slik at jeg ikke kjeder meg. Jeg tror det er en av hemmelighetene for å holde treningen i gang, har hun tidligere uttalt til nettsiden Daily Mail.

LES OGSÅ: Hvem var kveldens dristigste?

HOLDER SEG GODT: Til tross for at Christie Brinkley nylig har fylt 60 år, har hun en kropp de fleste av oss bare kan drømme om.  Foto: All Over Press
HOLDER SEG GODT: Til tross for at Christie Brinkley nylig har fylt 60 år, har hun en kropp de fleste av oss bare kan drømme om. Foto: All Over Press Vis mer
NYDELIG: Den vakre kjolen vakte oppsikt.  Foto: All Over Press
NYDELIG: Den vakre kjolen vakte oppsikt. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer