Sandra Lyng

Sandra Lyngs (28) «hemmelige» sminketriks under «Paradise Hotel»-innspilling

Slik fikk hun den supersexy stjernelooken til musikkvideoen «Moonrise».

Publisert
Sist oppdatert

Da Sandra Lyng (28) var i Mexico for å spille inn musikkvideoen til årets «Paradise Hotel»-låt, ble hun sminket av den dyktige sminkøren Therese Aanonli. 

Til hennes låt «Moonrise» (se video lenger nede i saken), gikk de for en eksotisk sminkelook, med wetlook i håret. Sandra fikk en merkbar konturering, av både nese, kinnben og kjeve, og forvandlingen var svært tydelig.

- Når det er musikkvideo så har vi råd til å kjøre på litt ekstra. Det vi gjør da er at vi legger en skygge på begge sidene av nesen, med et mørkt og matt pudder. Det samme gjør vi på kinnben, på siden av pannen og under kjeven, forklarer Aaonli.

Men visste du at kinnbens-konturering (som også er Kim Kardashians favoritt-triks) skal legges selve kinnbenet, og ikke under?

- Det er mange som tror at de skal legge det i hulrommet under kinnbenet, men dette er ikke like virkningsfullt. Mange har et ganske stort parti der, og da lønner det seg å bruke mørk skygge for å forminske.

- Dermed legger vi skyggen lenger opp, PÅ selve kinnbenet. Da blir det løftet enda høyere opp, også avslutter vi selvfølgelig med highlighter ovenfor det igjen, forklarer Therese Aanonli. 

LES OGSÅ: Smink deg til smalere nese

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer