Taylor Swift

Sangstjernen Taylor Swift feirer 10 år siden første plate kom ut

Sjekk den stilforvandlingen!

TAYLOR SWIFT: Det er ti år siden sangstjernen slapp sitt første album,og mye har skjedd siden da! Foto: Epa
TAYLOR SWIFT: Det er ti år siden sangstjernen slapp sitt første album,og mye har skjedd siden da! Foto: Epa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har country-yndlingen Taylor Swift (26) 10 årsjubileum. Det er nemlig ti år siden det første albumet til Pennsylvania-jenta kom ut. Da Swift fikk sitt gjennombrudd i 2006 som 16-åring, var stilen hennes ganske så annerledes enn det den er i dag. Men likevel har hun gjennom de ti årene som en av verdens største musikkstjerner klart å holde seg ganske så tro til hva hun selv liker. Og akkurat som stilen til 26-åringen, har også musikken hennes forandret seg gjennom de årene. Swift har nemlig gått fra å være hele verdens country-stjerne med sanger som «Love Story» og «You Belong With Me», til å samarbeide med rapper Kendrick Lamar om en av 2014s hitlåter «Bad Blood». 

Og i og med at Swift har skiftet sjanger i løpet av årene, har dette gjenspeilet seg i antrekkene hennes. Det var en langt søtere og uskyldig sangstjerne vi ble kjent med tilbake i 2006. Noe som så absolutt sier seg selv, da hun bare var 16 år og helt ny i bransjen. Vi så raskt hva slags stil Swift var glad i, og har holdt seg tro til. 50-tallslooken er noe hun har sverget til helt siden 2006, og mange av antrekkene er ofte i fargen rød! Scene- og rød løper-antrekkene hennes har også involvert mye glitter og glamour, enten i form av gallakjoler eller kortere og mer sexy varianter. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer