Victorias Secret

Sannheten om Victoria's Secret-brystene

Ekstreme push-up bh-er er hemmeligheten bak formene.

BRYSTFAGRE JENTER: Men det viser seg at det ikke helt tilfelle utenfor catwalken. Sjekk hva som er triksene deres lenger ned i saken! Foto: All Over Press
BRYSTFAGRE JENTER: Men det viser seg at det ikke helt tilfelle utenfor catwalken. Sjekk hva som er triksene deres lenger ned i saken! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vicotria's Secret Fashion Show er det mest påkostede moteshowet i verden.

Og det er kanskje ikke så rart, med tanke på at de bruker flere av verdens største - og best betalte, supermodeller, deriblant Adriana Lima, Cara Delevingne, Behati Brinsloo og Alessandra Ambrósio.

Det viser seg imidlertid at det til og med blant disse slående vakre kvinnene blir benyttet noen triks for at de skal ta pusten fra oss på scenen.

LES OGSÅ: Gjør deg klar for paljett-bonanza!

Erin Heatherton på den røde løperen, og på catwalken. Foto: All Over Press
Erin Heatherton på den røde løperen, og på catwalken. Foto: All Over Press Vis mer

Push-up og kroppsmaling er forklaringen

Et av de mest oppsiktsvekkende triksene er faktisk selve undertøyet. For er det én ting Victoria's Secret tydeligvis kan, så er det å lage bh-er som får brystene dine til å se større ut, hvert fall om vi skal tro damene på catwalken.

Når Cara Delevingne, Alessandra Ambrósio og co strutter ned catwalken ser de nemlig riktig så barmfagre ut. Men - bilder utenfor catwalken viser at de slett ikke har så store attributter som det gis inntrykk av på showet.

Det er rett og slett et resultat av ekstrem push-up.

Med tanke på den slanke figuren disse kvinnene har, er det nok mange som har lurt på hvordan de kan ha så formelige bryster - spesielt når det faktisk er slik at fettet i brystene er noe av det første som forsvinner når du går ned i vekt eller trener mye.

Det viser seg altså at det i virkeligheten er slik at brystpartiet til de vakre modellene følger den slanke figuren deres ellers, skriver Daily Mail.

Se for eksempel forskjellen på Erin Heatherton fra showet i noveber tidligere i år, og fra den røde løperen på et selskap i New York iført en ermløs, hvit minikjole.

LES OGSÅ: Derfor er minikjolen en partyfavoritt

Doutzen Kroes på catwalken under årets show og på den røde løperen før «Night of Stars» i New York. Foto: All Over Press
Doutzen Kroes på catwalken under årets show og på den røde løperen før «Night of Stars» i New York. Foto: All Over Press Vis mer
Cara Delevingne, på catwalken i november, og på den røde løperen i vakre, fotside, sorte kjoler på den røde løperen. Foto: All Over Press
Cara Delevingne, på catwalken i november, og på den røde løperen i vakre, fotside, sorte kjoler på den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer

Viser frem de naturlige formene på løperen

Og Erin Heatherton er ikke den eneste av de berømte supermodellene som har et litt mer naturlig brystparti utenom catwalken.

Selv om Doutzen Kroes alltid tar pusten fra publikum, var brystene hennes noe mindre da hun ankom den årlige festen i New York, «Night of Stars» iført en sort, fotsid kjole med dyp utringning og tynne stropper på den røde løperen.

Cara Delevingne, som er kjent for ikke å ta seg selv så veldig høytidelig på Instagram, viste frem et sort korsett under årets Victoria's Secret show, som også hadde ganske heftig push-up.

På åpningen av filmfestivalen i Cannes, og premieren av «The Great Gatsby» tidligere i år, viste hun imidlertid en litt mer naturlig look med en nydelig sort, fotsid kjole med lange ermer og en dyp utrningning.

LES OGSÅ: Nå skal du matche snøen

Lily Aldridge viste frem kolleksjonen med treningstøy fra Victoria Secret, og gjorde det klart at selv supermodellene ikke er så brystfagre i Sports-bh. Foto: All Over Press
Lily Aldridge viste frem kolleksjonen med treningstøy fra Victoria Secret, og gjorde det klart at selv supermodellene ikke er så brystfagre i Sports-bh. Foto: All Over Press Vis mer
Selv om Hilary Rhoda var slående vakker på «Vogue Fashion Fund Awards», var hun ikke like brystfager som hun så ut til å være på catwalken under årets Victoria's Secret show. Foto: All Over Press
Selv om Hilary Rhoda var slående vakker på «Vogue Fashion Fund Awards», var hun ikke like brystfager som hun så ut til å være på catwalken under årets Victoria's Secret show. Foto: All Over Press Vis mer

Modellene ønsker å ha litt mer former

Også 21-åringen Lily Aldridge så ut til å være riktig så barmfager under årets show, med undertøy i lyse og duse nyanser, kombinert med både studs og blonder.

Ved en senere anledning kunne imidlertid modellen avsløre at hun blir akkurat like flatbrystet som de fleste andre av oss i treningstøy, da hun viste frem treningstøy-kolleksjonen til merket.

Supermodellen har også tidligere uttalt at hun gjerne skulle hatt litt mer former enn det hun egentlig har, og at hun ikke er like kvinnelig som det kanskje kommer frem på catwalken.

Hilary Rhoda er en annen av supermodellene som viste frem en voldsomt kløft på showet - spesielt i et hvitt undertøyssett som var belagt med glitrende studs og et turkist sett.

Det var derfor ganske stor forskjell da hun ankom «Vogue Fashion Fund Awards» i en fotsid, rosa kjole med utskjæringer rundt midjen.

Fun fact:
Det har tidligere blitt avslørt at modellene også bruker noen andre triks for at de skal se så perfekte som mulig ut - nemlig kroppsmaling og sminke.

– Det hele handler om å gi en illusjon av en utrolig kropp på catwalken. Folk er ikke klar over at det er omtrent tyve lag med sminke på rumpa mi alene, har Victoria's Secret modell, Selita Ebanks, tidligere uttalt til New York Daily News.

LES OGSÅ: Dette endrer hun aldri!

Vær glad i de små puppene dine

Nå er det faktisk slik at vi alle bør elske puppene vi er født med - uansett form og størrelse.

Og dersom du fra naturen side er litt mindre utstyrt på denne fronten - og depper litt over det, så kan kanskje denne informasjonen være til litt trøst.

 • Ryggproblemer: Du har mindre risiko for ryggproblemer. Dine bryster veier ikke så mye, og belaster derfor skuldre og rygg mindre.

 • Amming: Du trenger ikke se ut som den frodige urkvinnen for å gi babyen din mat. Studier viser at kvinner med mindre bryster opplever færre problemer med amming enn de som har mer volum å by på.

 • Færre strekkmerker: Både under puberteten og under en graviditet vokser puppene. De vokser også like etter fødselen, når morsmelkleveransen setter i gang. Dette kan gjøre at underhuden sprekker, noe som vises som røde strekkmerker. Det er ingen skandale, men det er kjekt å slippe unna.

 • Diabetes: Studier viser dessuten at kvinner med små pupper er mindre utsatt for diabetes enn kvinner med store bryster.

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer