Sjp

Sara Jessica Parker gjestedesigner for Manolo Blahnik

Sara Jessica Parkers karakter, Carrie Bradshaw, TV-serien i "Sex and the City" var kjent for å være svak for sko fra designer-merket Manolo Blahnik. Neste år skal hun designe en egen skokolleksjon for merket.

Sara Jessica Parker gjestedesigner for Manolo Blahnik
Publisert
Sist oppdatert

Vogue kunne i forrige uke avsløre at Sarah Jessica Parker, kanskje bedre kjent som Carrie Bradshaw fra TV-serien "Sex and the City", skal designe sin egen skokolleksjon.

Samarbeidet blir med det kjente designer-skomerket Manolo Blahnik. Et av merkene karakteren Carrie Bradshaw var velidg svak for. Dere husker kanskje også scenen fra "Sex and the City"-filmen at et par pumps fra Manolo Blahnik var det aller første som fikk flytte inn i Carries enorme garderobe i hennes nye toppleilighet?

 - På en rar måte tror jeg at dette er noe folk har forventet av meg på grunn av Carrie Bradshaw, fortalte Parker til Vogue.

Parker har samarbeidet med Manolo Blahniks kreative leder, George Malkemus om en kolleksjon som tar inspirasjon fra eldre skomerker som Charles Jourdan og Maud Frizon.

 GODE VENNER: Sarah og designeren Manolo Blahnik har samarbeidet flere ganger i forbindelse med "Sex and the City". Nå skal Jessica få prøve seg som designer. Foto: All Over.

- Vi setter sammen farger som man vanligvis ikke ville satt sammen. Det er nydelige fargekombinasjoner som man bare ønsker at man hadde i garderoben, fortalte Parker til Vogue.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer