Sko

Sarah Jessica Parker designer skokolleksjon

- Jeg håper at hun lar seg inspirere av «Carrie», sier moteredaktør Silje Pedersen.

SKYHØYE FORVENTNINGER: - Skoene fra Manolo Blahnik fra «Sex- og singelliv»-serien ble jo ikoniske, så jeg må si at jeg er veldig spent på hvordan denne kolleksjonen kommer til å se ut, sier KKs moteredaktør Silje Pedersen. Foto: All Over Press
SKYHØYE FORVENTNINGER: - Skoene fra Manolo Blahnik fra «Sex- og singelliv»-serien ble jo ikoniske, så jeg må si at jeg er veldig spent på hvordan denne kolleksjonen kommer til å se ut, sier KKs moteredaktør Silje Pedersen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi har sett henne svi av lønning etter lønning på designersko fra Jimmy Choo og Manolo Blahnik som Carrie Bradshaw i tv-serien «Sex- og singelliv».

I skyhøye luksuspumps har Sarah Jessica Parkers rollefigur siklet på enda flere sko hos store motenavn Chanel og Prada, og skoparken har vokst i hurtig tempo i den lille leiligheten i New York.

Og nå kommer nyheten vi har ventet så lenge på - Parker lanserer endelig sin egen skokolleksjon.

LES OGSÅ: Stjel stilen fra «Sex- og singelliv 2»

PÅ TV: Sarah Jessica Parker ble verdensstjerne takket være rollen som Carrie Bradshaw i "Sex- og singelliv". Her i noen av antrekkene fra serien.  Foto: All Over Press
PÅ TV: Sarah Jessica Parker ble verdensstjerne takket være rollen som Carrie Bradshaw i "Sex- og singelliv". Her i noen av antrekkene fra serien. Foto: All Over Press Vis mer

Elegante pumps og tilbehør

Skuespilleren skal designe sko under navnet SJP. Samarbeidspartneren er George Malkemus, som jobber som administrerende direktør for selveste Manolo Blahnik, som nærmest er en gud for Carrie i tv-serien.

- Jeg tror nesten folk har forventet at jeg skulle gjøre dette, på grunn av rollen som Carrie Bradshaw. I rollen fikk jeg muligheten til å gå i utrolig mye sko, og det lærte jeg veldig mye av, sier Parker til amerikanske Vogue.


LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker får motehyllest

- Håper på mye farger!

Siden Parker på mange måter ble udødeliggjort som tidenes fashionista i «Sex- og singelliv», er forventingene selvsagt store til de nye skoene som kommer.

- Skoene fra Manolo Blahnik fra «Sex- og singelliv»-serien ble jo ikoniske, så jeg må si at jeg er veldig spent på hvordan denne kolleksjonen kommer til å se ut, sier KKs moteredaktør Silje Pedersen.

- Jeg håper at hun lar seg inspirere av rollefiguren Carrie, og slår til med mye knalle farger og tøffe detaljer, legger Pedersen til.

Se flere bilder av Sarah Jessica Parker som Carrie nedenfor:


Ifølge Vogue vil vi finne alt fra høye hæler til flate sandaler og ballerinasko i kolleksjonen, og stilen beskrives som elegant, fargerik og annerledes.

Skoene kommer i januar til neste år, og kan kjøpes eksklusivt på varemagasinet Nordstrom i USA. Prisen vil ligge mellom 1.100 og 1.800 norske kroner.

– Et av de største stilikonene

Rollen som Carrie Bradshaw gjorde skuespiller Sarah Jessica Parker (47) til et av verdens mest populære kvinnelige moteikoner.

– Sarah Jessica Parker er en av de største stilikonene i verden. Ikke bare ble hun på mange måter udødeliggjort som tidenes fashionista - Carrie i «Sex and The City», men hun beviser også gang på gang at hun har en helt spesielt stil - som mange jenter verden over lar seg inspirere av, sier KKs moteredaktør Silje Pedersen i denne artikkelen:

– Parker er flink til å tenke nytt, pushe grenser og mest av alt er hun fryktløs når det kommer til antrekkene sine. Hun er aldri redd for å prøve noe nytt, selv om hun da også til tider ender på de «verst kledde» listene.

Også på privaten er skuespillerinnen mer casual - stilmessig, enn sin kjente rollefigur.

Likevel vet hun å pynte seg skikkelig, når hun må, og da går hun helst i plagg, sko og vesker fra kjente designere som Dior, Chanel, Valentino, Jimmy Choo og Christian Louboutin.

Se mer av Sarah Jessica Parkers fantastiske stil nedenfor:

AVSLAPPET: Til hverdags er Sarah Jessica - som er trebarnsmor, svært avslappet, og elsker store, behagelige tøfler, jakker og luer.  Foto: All Over Press
AVSLAPPET: Til hverdags er Sarah Jessica - som er trebarnsmor, svært avslappet, og elsker store, behagelige tøfler, jakker og luer. Foto: All Over Press Vis merFølg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer