Sarah Jessica Parker:

Sarah Jessica Parker lanserer brudekjolekolleksjon

De skal være designet for den utradisjonelle bruden.

SARAH JESSICA PARKER: Du kjenner henne kanskje best fra Sex og singelliv, men nå er altså skuespilleren (i midten) designer også! FOTO: NTB Scanpix
SARAH JESSICA PARKER: Du kjenner henne kanskje best fra Sex og singelliv, men nå er altså skuespilleren (i midten) designer også! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi får aldri nok av Carrie Bradshaw! Vel, rettere sagt: Sarah Jessica Parker (53). Selv om man skulle ønske at skuespilleren var aktuell med en ny «Sex og singelliv»-film, har det seg sånn at Parker tar på seg andre prosjekter om dagen.

Nå har hun nemlig sluppet sin helt egne brudekjolekolleksjon i samarbeid med Gilt. På deres nettsider står det at kolleksjonen skal «feire den utradisjonelle bruden, og kan brukes ned mot alteret eller til andre anledninger».

I tillegg til å finne en rekke antrekk til bryllup i kolleksjonen, har hun også designet sko. Og for alle som har sett tv-serien: Carrie Bradshaw kan sko.

Men akkurat dette er ikke nytt for Sarah Jessica Parker. Hun har nemlig en egen skokolleksjon sammen med luksusnettbutikken Net-a-porter.com. Skoene minner svært om de fra Manolo Blahnik - en designer som stadig fikk skoene sine vist i Sex og singelliv. Du husker kanskje når Big frir til Carrie med et par blå drømmesko?

Brudekjolekolleksjonen til Parker og Gilt er ganske så nøytrale i forhold til hva vi så skuespilleren kledd i i Sex og singelliv-serien. Men til det har 53-åringen følgende å si:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer