København Fashion Week

Sats på hvitt og rosa neste sommer

Ta godt vare på sommerplaggene dine, for mye av det du har er like moderne til neste år.

SLIK BLIR SOMMERGARDEROBEN I 2014: Ifølge KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen er det rosa, cerise og hvitt som blir det store til neste sommer. Fra venstre By Malene Birger, Baum und pferdgarten, Marimekko og By Malene Birger. Foto: Copenhagen Fashion Week
SLIK BLIR SOMMERGARDEROBEN I 2014: Ifølge KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen er det rosa, cerise og hvitt som blir det store til neste sommer. Fra venstre By Malene Birger, Baum und pferdgarten, Marimekko og By Malene Birger. Foto: Copenhagen Fashion Week Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Moteukene er i gang for fullt, og først ut er København. KK er på plass på første rad for å gi deg hyppige oppdateringer, spane på trender og finne ut hva som blir vårens it-plagg.Så langt vet vi i alle fall at vi må ta godt vare på alt det hvite sommertøyet vårt, og rosa, cerise og rødt blir store farger. Heldigvis. Og for alle mønsterelskere der ute, er det mye å glede seg til.- Vi ser at en del av trendene fra i sommer holder seg til neste år. Spesielt sterke farger, hvit minimalisme og sommermønstre gikk igjen på catwalken under København Fashion Week, sier KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen, som selvsagt er på plass i den danske hovedstaden.Følg Siljes dekning av moteuken her!

Rosa bringebærdrops

Kall det fuksia, cerise eller hot pink, neste sommer er det bare å gå til innkjøp av de sterke rosa fargene, ifølge Pedersen.- For en rosaelsker som meg, er det selvfølgelig himmelen! Jeg så både kjoler, skjørt, topper og sko jeg likte på catwalken. Og blir du ikke bare i godt humør av denne fargen? Det blir i alle fall jeg, sier hun.De freshe fargene går igjen hos designere som By Malene Birger, Bruuns Bazaar og Marimekko. Catwalken er en lang tirade av bringebærdrops og sukkerspinn.LES OGSÅ: Derfor elsker vi dansk mote

Hvitt!

Helhvitt og silkeskjerf til neste sommer? Ja, takk! By Malene Birger var en av flere av de danske designerne som viste hvitt fra topp til tå, men var alene om de lekre, lange silkeskjerfene, rapporterer Pedersen.

Kul maritim tvist

Like sikkert som at sommeren kommer til neste år også, dukker vertikale og horisontale striper opp i motebildet. Den vide ankelbuksen går også igjen, det samme gjør knekorte shorts og maritime bluser. Og vi elsker baseballjakka og bøttehatten hos Wood Wood.LES OGSÅ:Slik styler du den stripete genseren

Mønsterbonanza

Ikke uventet er det Marimekko som står for neste års mest eklektiske og muntreste mønstermiks. Her er det blomster, ruter og prikker så langt øyet kan se. I knalle freshe farger som gjør oss glad helt inn i sjelen.Og som alltid hos det danske motehuset er det ingen grunn til å være beskjeden, men lesse på fra topp til tå av hjertens lyst.

Sporty chic

Hos Baum und Pferdgarten er det en sporty og elegant stil som går igjen. Her ser vi pene shorts og bluser i samme farge, og matchende bukser og gensere.Og du skal ikke være redd for å gå i leopardmønster fra topp til tå.

Følg moteukene på KK.no

KK.no dekker alle høstens moteuker. Følg også med på Siljes moteblogg, Facebook og Instagram (@kkmagazine) for hyppige oppdateringer, trendspaning, vårens it-plagg, shoppingtips og mye, mye mer fra alle de store moteukene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer