MØNSTRETE SETT: Mønster og print dominerer motebildet. Med disse settene får du stilen! Foto: All Over Press og produsentene
MØNSTRETE SETT: Mønster og print dominerer motebildet. Med disse settene får du stilen! Foto: All Over Press og produsentene Vis mer

Mønster

Sats på plagg i samme mønster

Ta stilen helt ut med en av sommerens kuleste trender.

Publisert
Mønster og print er en stor del av motebildet, og alt fra striper til blomstermønster og paisley er i vinden denne sesongen.

Nå kan du ta stilen helt ut, ved å gå for et sett! Matchende over- og underdel gir et helhetlig uttrykk og en sterk stil. Her er noen tips til hvordan du kan bruke settene.

LES OGSÅ: Her er printet som blir superhot i vår

Slik bruker du trenden

Både bukse, shorts og skjørt er aktuelle underdeler, mens på overdelene gjelder alt fra topper, til gensere og bluser – velg det som passer været og anledningen best. Egentlig er jo antrekket i seg selv greit, for settet gjør jo hele jobben, men hva med tilbehøret?

Kjøpetips


Gå gjerne for tilbehør som bryter opp antrekket. Er settet i en nøytral farge og et relativt rolig mønster, kan du gjerne gå for knallfarget tilbehør.

Er settet i sterke farger og masse mønster er det fint å holde tilbehøret enkelt. En stilren clutch og et par enkle sandaler med hæl strammer opp uttrykket.

LES OGSÅ: Mønsteret du bør se etter nå

Som sett på stjernene

Kjendisene har også lagt sin elsk på de matchende over- og underdelene. La deg inspirere!


LES OGSÅ: Stripene gjør comeback i motebildet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer