London Fashion Week

- Sats på plagg med blomstermønster

Her er LFW-gjestenes må ha-tips for denne sesongen.

HOT: Blomsterprint er hottere enn noensinne, og trykket skal gjerne være stort! Sats også på litt vågale, friske sommerfarger, som Steph Wilson.  Foto: Tone Ra Pedersen
HOT: Blomsterprint er hottere enn noensinne, og trykket skal gjerne være stort! Sats også på litt vågale, friske sommerfarger, som Steph Wilson. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Søndag var tredje dag av London Fashion Week 2012, og med designerhus som Mulberry, Nicole Fahri, Paul Smith, Matthew Williamson og Acne på listen, var det nesten fullt hus på Somerset house allerede da dørene åpnet klokken ti.

KK.no var selvsagt tilstede for å teste temperaturen blant de kvinnelige deltagerne, modellene og gjestene, og det var mye stilig gatemote å se på de godt voksne, så vel som de purunge.

LES OGSÅ: Blir dette den neste Kate-kjolen?

BLOMSTER OVERALT: Blomstermønster og trykk er hottere enn noen gang. Her (F.v) Karen Walker, Diane von Furstenberg og Marni.  Foto: All Over Press
BLOMSTER OVERALT: Blomstermønster og trykk er hottere enn noen gang. Her (F.v) Karen Walker, Diane von Furstenberg og Marni. Foto: All Over Press Vis mer

Blomster og mønster

Dagens tips dreide seg om hvilke «must haves» (må ha-plagg, accessoirer, vesker, sko) kvinnene ønsker seg denne sesongen, og hva de vil anbefale KK.nos lesere å kjøpe.

Og ett av de absolutt hotteste tipsene var selvsagt blomstermønstrede plagg, helst med så stort blomstertrykk som mulig.

Dette er også en av de største trendene denne sesongen, og har tidligere vært vist av designere som Karen Walker, Diane von Furstenberg og Marni.

- Mitt råd vil definitivt være å kjøpe noe med stort og fargefult blomstemønster denne sesongen, som skjørtet mitt. Jeg var litt skeptisk til stilen først, men nå elsker jeg det. Og så blir du så glad av fargene, sier 36 år gamle Steph Wilson til KK.no.


Ifølge 36-åringen, som hadde på seg et vintageskjørt, Cos t-skjorte, vintage Philip Lim-jakke, samt sko og veske fra Topshop, kan også anbefale plagg med mye mønster.

- Det er veldig kult når man kombinerer antrekk med ulikt mønster. Ha det gøy og vær litt vågal er mitt klestips for denne sesongen, sier hun.

Tips til hvordan du styler blomstermønster får du i denne saken!

LES OGSÅ: Så bleke skal leggene dine være

Skoene skal være i fokus

Svært mange av gjestene under London Fashion Week jobber selv innen moteindustrien, også 31 år gamle Fiona Patterson (31), hvis søster er en av dem som driver nettbutikken Fashion Mixology (som nå samarbeider med My wardrobe), som selger merkeklær i blant annet Norge.

Ifølge Patterson er farger hottere enn noen gang i år, og hun anbefaler alle å satse på et par sko som virkelig synes.

- Farger er skikkelig hot, så jeg anbefaler at man kjøper noe fargefulle pop-inspirerte accessoirer. Og så bør alle jenter har et par statement-sko – altså, sko som virkelig synes. I tillegg er pasteller en sikker vinner<, sier 31-åringen, som selv hadde på seg en lekker kape fra Joseph, bukser fra Twenty8twelve, overdel fra Topshop, boots fra Burberry og veske fra Chanel.

LES OGSÅ: Kjøp noe du tror du ikke liker

STILFULLE DAMER: Fra venstre - Fiona Patterson, Saviana og Ashley Sung. Les mer om damenes antrekk i bildespesialen nederst i saken!  Foto: Tone Ra Pedersen
STILFULLE DAMER: Fra venstre - Fiona Patterson, Saviana og Ashley Sung. Les mer om damenes antrekk i bildespesialen nederst i saken! Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer

Statementplagg er hot

Én ting som ble repetert av alle KK.no snakket med utenfor Somerset house denne morgenen, var at denne sesongen handler om statement-plagg – altså klær som virkelig skiller seg ut.


31 år gamle Saviana var blant dem som hadde investert i et slikt plagg – nemlig en rålekker ulljakke fra MSGM i en nydelig beigefarge.

- En statement-jakke, sånn som den jeg har på meg, slår aldri feil. Jeg elsker min, og så er den så deilig og varm, smiler Saviana, som også hadde på seg en kjole fra Acne og sko fra Prada.

Ifølge 24 år gamle Ashley Sung, som hadde på seg jakke fra Zara, skjorte fra Singapore, sko fra Topshop, ring fra Portobello market og bukse fra Topshop, er du også relativt sikker stilmessig dersom du satser på noe med eller i skinn.

- Alt med skinndetaljer er veldig stilig synes jeg – som på ermene på jakken min. Og så bør alle ha en litt stor, svart skinnveske.

Se alle gatemotebildene og gjestenes tips til «must have» nedenfor:


LES OGSÅ: Her er de nye Oscar-kjolene

KK.no i London

Vi er i London for å dekke moteuken. Vi vil gi deg høydepunktene både på og av catwalken. Du vil få en sniktitt på høstens og vinterens trender, fra motehus som Issa London og Burberry, og du vil få stiltips fra britiske jenter i gatemotereportasjer.

LES OGSÅ: Se vårnyhetene fra Zara

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer