SLUTTER: Savannah og Sienna Miller her avbildet under sin Twenty8Twelve-moteshow for vår/sommer 2011.  Foto: All Over Press
SLUTTER: Savannah og Sienna Miller her avbildet under sin Twenty8Twelve-moteshow for vår/sommer 2011. Foto: All Over Press Vis mer

Sienna Miller

Savannah Miller slutter i Twenty8Twelve

I dag lanseres hun sin egen kleskolleksjon «Savannah» på Nelly.com.

Publisert
I 2007 lanserte skuespiller Sienna Miller og storesøsteren Savannah kleskolleksjonen Twenty8Twelve. Nå forlater storesøster Savannah merket for å satse på sitt eget klesmerke «Savannah», ifølge en pressemelding.

Savannah er en kolleksjon på 45 deler og består av klær, sko og tilbehør. Kolleksjonen lanseres eksklusivt på Nelly.com i dag, 25. oktober.

Rimelige plagg

Prisen ligger fra 349 til 1195 kroner, og stilen er mer renere og enklere enn i forhold til lillesøster Siennas bohemske «boho-stil». Kolleksjonen består av bluser, afrikanske mønster, broderte duffelcoats og råe party-plagg i metall.

Materialene består hovedsakelig av akryl, polyester, bomull, elastan, mohair, nylon, viskose og rayon.

Se bilder fra kolleksjonen her:


Nelly er begeistret

– Vi ser frem mot lanseringen av Savannah-kolleksjonen. Dette er et steg i riktig retning for Nelly.com, en motebutikk som fokuserer på high fashion til en veldig motebevisst målgruppe, sier Christian Eriksson fra Nelly.com.

Savannah har studert motedesign på designskolen Central Saint Martin, ogi 2004 hun tok en bachelor i motedesign. Hun har også jobbet hos kjente designere som Alexander McQueen og Matthew Williamson.

Savannah har fått modellen Dree Hemingway, oldebarnet til den kjente forfatteren Ernest Hemingway, til å være klesmerkets ansikt utad.

Se bilder her:
Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer