Scarlett Johansson

Scarlett Johansson er veskedesigner

Skuespilleren hjelper ofrene på Haiti i samarbeid med kleskjeden Mango.

Scarlett Johansson samarbeider med Mango for å hjelpe jordskjelvofrene på Haiti. Foto: All Over Press
Scarlett Johansson samarbeider med Mango for å hjelpe jordskjelvofrene på Haiti. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I samarbeid med kleskjeden Mango, har Scarlett Johansson, som er merkets ansikt utad, designet en veske til inntekt for jordskjelvofrene på Haiti.

Kommer i februar

I februar kommer veska til Mango-butikker rundt om i verden, også til Norge. For kr 179,- kan den bli din. Overskuddet går til Intermón-Oxfam, som er en internasjonal organisasjon som jobber med å bekjempe fattigdom.

Ønsker å hjelpe

Mønsteret på veska er et gammelt kart over Haiti og teksten «Supporting the people of Haiti».

- Jeg er begeistret over å kunne samarbeide med Mango for et bevisst forbruk og støtte Oxfam’s Haiti-fond. Ved å kjøpe denne veska, som jeg har designet spesielt for dette, er du med på å skaffe livsnødvendig hjelp som rent vann til Haiti’s innbyggere, sier Johansson i en pressemelding.Mango på sin side er også fornøyd med samarbeidet som belyser den vanskelige sitasjonen på Haiti. Presseansvarlig i Mango, Ninona Vila, sier dette om prosjektet:- Med tanke på det forferdelige som er skjedd vil Mango støtte jordskjelvofrene på Haiti. På grunn av dette ønsker vi å kunne tilby våre kunder en mulighet til å ta del i dette prosjektet, siden det er mange som trenger hjelp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.