Scarlett Johansson

Scarlett Johansson er veskedesigner

Skuespilleren hjelper ofrene på Haiti i samarbeid med kleskjeden Mango.

Scarlett Johansson samarbeider med Mango for å hjelpe jordskjelvofrene på Haiti. Foto: All Over Press
Scarlett Johansson samarbeider med Mango for å hjelpe jordskjelvofrene på Haiti. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I samarbeid med kleskjeden Mango, har Scarlett Johansson, som er merkets ansikt utad, designet en veske til inntekt for jordskjelvofrene på Haiti.

Kommer i februar

I februar kommer veska til Mango-butikker rundt om i verden, også til Norge. For kr 179,- kan den bli din. Overskuddet går til Intermón-Oxfam, som er en internasjonal organisasjon som jobber med å bekjempe fattigdom.

Ønsker å hjelpe

Mønsteret på veska er et gammelt kart over Haiti og teksten «Supporting the people of Haiti».

- Jeg er begeistret over å kunne samarbeide med Mango for et bevisst forbruk og støtte Oxfam’s Haiti-fond. Ved å kjøpe denne veska, som jeg har designet spesielt for dette, er du med på å skaffe livsnødvendig hjelp som rent vann til Haiti’s innbyggere, sier Johansson i en pressemelding.

Mango på sin side er også fornøyd med samarbeidet som belyser den vanskelige sitasjonen på Haiti. Presseansvarlig i Mango, Ninona Vila, sier dette om prosjektet:

- Med tanke på det forferdelige som er skjedd vil Mango støtte jordskjelvofrene på Haiti. På grunn av dette ønsker vi å kunne tilby våre kunder en mulighet til å ta del i dette prosjektet, siden det er mange som trenger hjelp.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer