Beyonce

Se alle antrekkene fra årets CFDA Fashion Awards

Beyonce (34) stakk av med gjev motepris: - Før ville ikke designerne en gang kle opp mørke, formfulle jenter!

CFDA FASHION AWARDS: Beyonce tar i mot den gjeve moteprisen Fashion Icon Of The Year i en glitrende dress fra Givenchy. Foto: Afp
CFDA FASHION AWARDS: Beyonce tar i mot den gjeve moteprisen Fashion Icon Of The Year i en glitrende dress fra Givenchy. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til tirsdag, norsk tid, ble motebransjen hedret da årets CFDA (The Council of Fashion Designers of America) Fashion Awards ble sparket av i New York City. Under denne storslåtte kvelden deles det ut priser til de som har vært med på å forme mote i USA gjennom årets som har gått. Ifølge hjemmesiden til CFDA gjelder dette alle områder av industrien. Blant prisene som er mulig å vinne er årets designer for kvinner, årets designer for menn, årets tilbehørsdesigner og årets moteikon.

Beyonce (34) stakk av med seieren i sistnevnte kategori, og holdt en tale som har fått stor oppmerksomhet i mediene. Sangstjernen begynner nemlig å fortelle om bestemoren sin som var syerske, som sydde klær til prestene og nonnene slik at datteren (moren til Beyonce) kunne få gå på skole. Hun lærte deretter datteren sin å sy, og det har resultert i alt fra Beyonces skoleballkjole, brudekjole og Grammy-kjole. 

- Da vi startet Destiny's Child, ville ikke de største designerne kle opp fire mørke, formfulle jenter. Og vi hadde ikke råd til designerkjole og couture! Moren min ble avvist fra hvert eneste showroom i New York. Men akkurat som bestemoren min, så brukte hun talentet og kreativiteten sin til å oppfylle barna hennes sine drømmer, forteller Beyonce i takketalen sin.

Med seg for å feire den gjeve prisen under motefesten var også ektemann og rapper Jay-Z (46) og datteren Blue Ivy (4). Men det var ikke bare disse superstjernene som stilte opp under nattens CFDA Awards - sjekk ut alle antrekkene fra kvelden i bildekarusellen under! 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer