Emmy Awards:

Se alle antrekkene fra årets Emmy Awards

Ingen tvil om at glitter og glam fortsatt er populært!

EMMY AWARDS: Sarah Paulson fikk kritikk for at fjorårets Emmy-kjole (t.v.) hadde for mye paljetter - hva kommer de til å si om årets antrekk, da? Foto: Scanpix
EMMY AWARDS: Sarah Paulson fikk kritikk for at fjorårets Emmy-kjole (t.v.) hadde for mye paljetter - hva kommer de til å si om årets antrekk, da? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nattens Emmy Awards oste av glitter og glamour da stjernene inntok den røde løperen i Los Angeles, natt til mandag norsk tid. Denne gang var det skuespillere, regissører og tv-serier som skulle motta heder og ære, men som alltid startet allerede moroa lenge før selve pristutdelingen.

Foran Microsoft Theater i den solrike delstaten California var nemlig den røde løperen rullet ut nok en gang, og stjernene benyttet seg selvfølgelig av anledningen til å dra på seg finstasen. Skuespiller Sarah Paulson (42), kjent fra serien «The People v. O.J. Simpsons», fikk kritikk av blant andre E! Online for fjorårets kjolevalg. Nettstedet mente Paulson druknet i paljetter og detaljer, og at det hele endte opp med å se ut som et kostyme. Vi ga henne derimot ros for kjole-valget - se bildene fra fjorårets Emmy Awards her!

Det var derfor spennende å se om stjernen hadde tatt til seg noe av det det populære nettstedet hadde skrevet om antrekket hennes. Og det ble som vi håpet: tvert imot! Paulson ankom den røde løperen i kveldens mest glitrende antrekk! Paljettkjolen fra Carolina Herrera sørget for at skuespilleren havnet på flere best kledde-lister fra gårsdagens festligheter - deriblant hos Vogue.

«Med de voluminøse ermene, paljetter fra topp til tå og de dristige utskjæringene er ikke dette en typisk glitrende, rød løper-kjole, og det er akkurat det som gjør den så spennende. Disse elementene gjør at Paulson lett havner på listen over kveldens best kledde», skriver Vogue på sin nettside. Det skal også nevnes at Carolina Herrera-kjolen ble vist på catwalken først for noen dager siden, og er en del av hennes vårkolleksjon for 2018!

RETT FRA CATWALKEN: Kjolen Sarah Paulson (t.h.) hadde på seg under årets Emmy Awards ble vist på catwalken til Carolina Herrera for kun noen dager siden. Foto: Scanpix
RETT FRA CATWALKEN: Kjolen Sarah Paulson (t.h.) hadde på seg under årets Emmy Awards ble vist på catwalken til Carolina Herrera for kun noen dager siden. Foto: Scanpix Vis mer

Kveldens best kledde

Men det var ikke bare Paulson som gikk for et glitrende antrekk denne kvelden. Det så ut til at det var flere som hadde tenkt i samme baner som «The People v. O.J. Simpsons»-skuespilleren. Du skal ikke se bort ifra at det lå igjen et par paljetter på den røde løperen i natt ettersom stjerner som Tracee Ellis Ross (44), Laverne Cox (45), Anna Chlumsky (36) og Uzo Aduba (36) hadde valgt glitrende kreasjoner.

Og selv om paljetter er en sikker vinner når det kommer til festantrekk, var det flere andre kjendiser som imponerte på den røde løperen denne kvelden. Deriblant Zoe Kravtiz (28), Yara Shahidi (se noen av hennes beste antrekk her), Shailene Woodley (25), Nicole Kidman (50) og Jane Fonda (79). Sistnevnte var nesten ikke til å kjenne igjen med pannelugg, langt hår og den iøynefallende, rosa kreasjonen hun hadde på seg! Se alle bildene fra den røde løperen i karusellen under!

LES OGSÅ: Chrissy Teigen til kjendismagasin: - Det er utelukkende søppel dere kommer med

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer