Met Galla 2017

Se alle antrekkene fra årets Met-galla

Du finner stor bildespesial nederst i saken!

MET GALLA 2017: Katy Perry var blant dem som vakte mest oppsikt. Foto: Shutterstock
MET GALLA 2017: Katy Perry var blant dem som vakte mest oppsikt. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den årlige Met-gallaen er blant festene hvor flest kjendiser samler seg for å delta. Det var nemlig et hav av bilder og antrekk å scrolle seg gjennom da jeg skulle sjekke ut bildene fra nattens røde løper. Hvert år har også gallaen et tema, og i år var det Comme des Garçons designer Rei Kawakubo som ble hedret. Hvis du ikke er kjent med designeren og motehuset, kan du se noen bilder fra en av de tidligere kolleksjonene her.

Så er det litt opp til kjendisene om de vil kle seg etter kveldens tema, og som oftest gjør mange det, men i år var det litt blandet. Comme des Garçons' design er gjerne noe for seg selv, og det gir hvert fall stjernene muligheten til å kjøre litt ekstra på. Noe som er høyst vanlig å gjøre under Met-gallaen! Bare se på disse antrekkene fra de tidligere årene.

Og i år var selvsagt intet unntak. Rihanna (29), som tidligere har fått fart på fotografene, hadde på seg en kreasjon av motehuset som var i fokus denne kvelden; Comme des Garçons, mens Priyanka Chopra (34) valgte å «ta en Rihanna». I 2015 valgte nemlig Rihanna å bruke en kjole som skulle vise seg å få kallenavnet «omelett-kjolen». Kreasjonen var gul og slepet var svært og ganske så rundt. Chopras antrekk var kanskje ikke gult, men slepet fikk definitivt fart på blitzregnet -  samt at det hele så ut som en gigantisk jakke!

LES OGSÅ: Se den utrolige stilforvandlingen til Victoria Beckham!

Priyanka Chopra  Foto: Pa Photos
Priyanka Chopra Foto: Pa Photos Vis mer

I kjoler fra budsjettbutikker

Som oftest pleier stjernene å velge antrekk fra de største og dyreste designerne som finnes. Det krydde blant annet av kjoler fra Calvin Klein, Chanel og Prada på årets røde løper, men så hender det at vi blir overrasket i ny og ne. Tidligere har nemlig flere kjendiser fått spesialsydde antrekk fra noen svært så kjente kjedebutikker, og i år var intet unntak.

På den røde løperen så vi nemlig kjoler fra både Topshop og H&M. Victoria's Secret-modeller Behati Prinsloo (27), Joan Smalls (28) og Candice Swanepoel (28) hadde alle kjoler fra britiske Topshop, mens rapper Nicki Minaj (34), skuespiller Sasha Lane (21), og modellene Ashley Graham (29) og Stella Maxwell (26) hadde på seg antrekk fra svenske H&M. Psst: Du kan se alle antrekkene nederst i saken.

Kendall Jenner med kveldens drøyeste antrekk 

Men det er ikke alltid alle kjendisene får en fulltreffer når det kommer til antrekkene sine. Det kan enten være at passformen ikke stemmer, at tilbehøret ikke passer til, eller at det rett og slett bare ikke er så spesielt fint. Men i dette tilfellet er det lov å kjøre på litt ekstra, så når du scroller deg gjennom alle antrekkene under, kommer du nok til å bli litt satt ut av noen av dem. Katy Perry (32) hadde blant annet pakket seg inn i en rød kreasjon, mens Kendall Jenner (21) ga litt mer av seg selv.

Modellen og reality-stjernen var nemlig blant dem som viste mest av seg selv i kveld (tidligere har blant annet Madonna sjokkert på samme vis). Jenner, som er halvsøsteren til Kim Kardashian, gjør som sine kjente søsken og byr på seg selv! Du kan se alle antrekkene nederst i saken.

LES OGSÅ: Kim Kardashian (35) stjal nok en gang oppmerksomheten

Kendall Jenner Foto: Scanpix
Kendall Jenner Foto: Scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer