MTV VMA:

Se alle antrekkene fra årets MTV VMA

Det er faktisk en nordmann som står bak det dristige rød løper-antrekket til Heidi Klum!

MTV VMA: Fitfh Harmony (avbildet) var blant artistene som sto for underholdningen under prisutdelingen.
MTV VMA: Fitfh Harmony (avbildet) var blant artistene som sto for underholdningen under prisutdelingen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en prisutdeling er forbi, og denne helgen var det MTVs Video Music Awards som sto for tur. Her hylles artistene for deres musikalske prestasjoner, men det er også flere mindre musikalske stjerner som også hadde møtt opp for anledningen. På den MTVs blå løper fant vi nemlig skuespiller Olivia Munn (37), Paris Jackson (19), modell Alessandra Ambrosio (36) og programleder og modell Heidi Klum (44).

Den tyske supermodellen hadde på seg et splitter nytt antrekk fra den norske designeren Peter Dundas, og det var uten tvil et av kveldens mest iøynefallende antrekk. Klum er ikke redd for å vise frem litt hud på slike tilstelninger og denne gangen var intet unntak. Gullkjolen var ikke bare gjennomsiktig, den hadde også kveldens mest avslørende utringninger. Psst: Husker du Beyonces kjole fra Grammy-utdelingen? Peter Dundas sto nemlig bak den også!

På Instagram-kontoen sin har modellen lagt ut et bilde av henne og norske Dundas med teksten: «Jeg elsker kjolen min som er designet av talentfulle Peter Dundas». Våre norske hjerter smelter fullstendig! Også designeren selv har delt et bilde av Klum fra den blå løperen med teksten: «Goldengirl». Men det er langt ifra dette antrekket som har sjokkert mest på MTV VMAs blå løper! Se noen av de mest elleville antrekkene gjennom tidene her.

Selv om vi blir svært stolte av å se norsk design på en av verdens største stjerner, er det ikke Klum som topper listen vår over kveldens best kledde. Nykommeren Yara Shahidi er bare 17 år gammel, men er likevel blant dem som imponerer mest. Bare se noen av hennes tidligere antrekk her som vi har forelsket oss helt i! Men, det er også flere antrekk som får en til å heve brynene litt - bare ta en titt på MTV VMA-antrekkene i bildekarusellen under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer