Tony Awards

Se alle antrekkene fra årets Tony Awards

Full fest på Broadway!

TONY AWARDS 2016: Selv om det var musikalene og Broadway-stjernene som skulle hedres i kveld, var supermodell Jourdan Dunn blant dem som stjal oppmerksomheten til fotografene. Foto: SipaUSA
TONY AWARDS 2016: Selv om det var musikalene og Broadway-stjernene som skulle hedres i kveld, var supermodell Jourdan Dunn blant dem som stjal oppmerksomheten til fotografene. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag, norsk tid, var det duket for nok en prisutdeling da årets Tony Awards gikk av stabelen. Sammen med den røde løperen hadde også årets arrangører satt opp en gigantisk vegg bestående av roser. Stjernene strålte foran den blomstrende veggen, og svingte seg gjerne rundt for fotografene! Toppmodell Jourdan Dunn (25) hadde nemlig på seg en svært så fotovennlig kjole, og snurret gjerne et par ganger rundt til fotografene store glede.

Selv om det var musikalene og stjernene på Broadway-scenen som skulle hylles i natt, hadde både modeller og andre skuespillere møtt opp på prisutdelingen. Og de hadde selvfølgelig tatt på seg finstasen - sjekk alle antrekket i bildekarusellen under.

Hedret Orlando-ofrene

Men årets prisutdeling ble ikke helt som de tidligere. Denne helgen ble nemlig 50 personer skutt og drept i en nattklubb i Orlando, USA. Tragedien har hatt en stor innvirkning på mennesker over hele verden, så det var derfor ingen tvil om hva Tony Awards skulle gjøre under nattens prisutdeling.

«Tony Awards dediserer kveldens prisutdeling til dem», står det på nettsiden deres. William Ivey Long, kostymedesigner og seks ganger Tony-vinner, designet sløyfer i sølv som ble delt ut i New York i natt. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer