BRIT AWARDS: Det var ikke mange av kjendisene som imponerte på den røde løperen under årets Brit Awards. Sjekk ut alle antrekkene i bildekarusellen nederst i saken. Foto: Scanpix
BRIT AWARDS: Det var ikke mange av kjendisene som imponerte på den røde løperen under årets Brit Awards. Sjekk ut alle antrekkene i bildekarusellen nederst i saken. Foto: Scanpix Vis mer

Brit Awards

Se alle antrekkene fra Brit Awards

Adele (27) tok hjem fire priser, men ingen imponerte stort på den røde løperen...

Publisert

Adele (27) kunne dra hjem med et bredt smil om munnen etter Brit Awards onsdag kveld denne uken. «Hello»-sangeren stakk nemlig av med hele fire priser etter gårsdagens prisutdeling. De oppmøtte gjestene fikk også et forrykende show av prisvinneren selv, Justin Bieber (21), James Bay (25), Coldplay og The Weeknd (26) som alle opptrådte med sine største hits.

Men selv om de britiske sangstjernene imponerer på sitt felt, skuffer mange derimot på den røde løperen. Stylingen er enten alt for kjedelig eller litt for mye av det gode. Det hjelper ikke alltid å bare slenge på seg de dyreste plaggene fra de største og mest kjente designerne. Selv om antrekkene fra Brit Awards ikke imponerte oss stort, er det andre damer som virkelig har tatt pusten fra oss. Bare sjekk ut disse fantastiske antrekkene fra BAFTA Awards! Selv om hun ikke er kjent for musikk, er Alexa Chung (32) vår favoritt fra gårsdagens røde løper. Men, her er det smak og behag - hva mener du om antrekkene fra Brit Awards? Se i bildekarusellen under og gjør deg opp en mening.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer