Golden Globes:

Se alle antrekkene fra den røde løperen

KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal sitter igjen med et «glamoursjokk»!

GOLDEN GLOBES: Lady Gaga vant ikke pris for sine skuespillerprestasjoner, men sangen «Shallow» fra «A Star Is Born» fikk en Golden Globe i natt. Foto: Scanpix
GOLDEN GLOBES: Lady Gaga vant ikke pris for sine skuespillerprestasjoner, men sangen «Shallow» fra «A Star Is Born» fikk en Golden Globe i natt. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nytt år, nye prisutdelinger! I natt ble den røde løperen nok en gang rullet ut i Los Angeles da årets Golden Globes gikk av stabelen. Som vanlig hadde noen av verdens største stjerner samlet seg for å se hvem som stakk av med gjeve priser innen film og tv. Se hele vinnerlisten nederst i saken.

Men KK satt ikke bare klare grytidlig i dag morges for å se hvem som sikret seg en Golden Globe-statuett! Som alltid var vi like spente på hva stjernene hadde tatt på seg til den store anledningen.

Som alltid er det et av hav av vakre antrekk man bare kan drømme seg bort i. KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal fikk faktisk «glamoursjokk» av en av stjernenes vakre kjoler. Du kan se hvilken lengre ned i saken.

LES OGSÅ: Blir dette årets store trendfarge?

INGEBORG HELDAL: For to år siden var KKs ansvarlige redaktør tilstede under Golden Globes-utdelingen. Foto: Privat
INGEBORG HELDAL: For to år siden var KKs ansvarlige redaktør tilstede under Golden Globes-utdelingen. Foto: Privat Vis mer

SVART & HVITT

Flere av stjernene hadde tenkt likt denne kvelden og gått for kjoler i svart og hvitt. Kjedelig, tenker kanskje mange, men dette kan bli så utrolig flott - om det gjøres rett. Blant dem som uten tvil hadde knekt koden under årets Golden Globes var Sofia Carson (25).

- Denne Giambattista Valli-kjolen synes jeg er blant kveldens fineste! Fasongen, mønsteret, frisyren, smykkene – noen ganger sitter bare ALT!, sier Ingeborg Heldal.

Hun hyller også Rachel Weisz (48) og omtaler kjolen hennes som en drøm:

- Jeg får vibber til 80-tallet på den best mulige måten. Dette er kjolen jeg drømmer om å arve!

Men, det var ikke alle som sikret seg et terningkast med seks prikker på denne kvelden.

- Penelope Cruz' (44) antrekk blir litt samme gamle. Hun har ALLTID like kjoler. Samme havfruefasong, bare i ulike farger, sier Hedal og synes det hele blir for kjedelig.

Janelle Monae (33) hadde langt ifra en kjedelig look under årets Golden Globes, men det betyr ikke at dette var en innertier heller.

- Elsker Janelle, elsker Chanel, men sannelig ikke sikker på om jeg elsker denne kombinasjonen. Mulig det er en upopulær mening, for jeg registrerer at mange hyller kjolen, men den treffer ikke meg. Blir litt brynje og sykkelhjelm-look. Beklager!

BABYBLÅ

Fire av Golden Globes-gjestene hadde tenkt helt like da de skulle velge ut sin rød løper-kjole. Ikke nødvendigvis med tanke på designer, form eller fasong, men farge!

Gina Rodriguez (34), Alison Brie (36), Dakota Fanning (24) og Lady Gaga (32) strålte i babyblå denne kvelden, og Ingeborg Heldal trekker frem sistnevnte som en av favorittene:

- Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Tenk at det bare er noen få år siden hun kom på rød løper i bacon! Denne Valentino-kjolen er en showstopper av de sjeldne. Det ble ingen pris for beste kvinnelige skuespiller, men BOOM – hun vant den røde løperen!

LES OGSÅ: Disse filmene kommer i 2019

VINTAGE HOLLYWOOD GLAM

Det blir sjelden en prisutdeling i Hollywood uten at noen av kjendisene går for litt vintage glamour! Denne gangen var det Emma Stone (30), Sandra Oh (47), Claire Foy (34) og Saoirse Ronan (24) som sto for det.

Alle tolket stilen på hver sin måte, men Heldal mener det var Ronan som stakk av med seieren på den røde løperen.

- Denne Gucci-kjolen er en DRØM! Enkel og glamorøs og superdupereksklusiv.

- Nå fikk jeg rett og slett glamoursjokk!

Noen av kveldens gjester skilte seg litt mer ut fra de andre. Lupita Nyong'o (36) strålte som hun vanligvis gjør på den røde løperen i en knallblå kjole, mens Anne Hathaway (36) stilte opp i et aldri så lite leopardnummer.

- Nå fikk jeg rett og slett glamoursjokk! Ikke bare synes jeg hun ser ut som en million dollar - hun ser ut som en million dollar i LEOPARD fra topp til tå! Det kan jeg nesten ikke huske å ha sett før! Mulig jeg er i utakt med fashion police her, men når du kommer i leopard, da blir det terningkast tusen fra meg (ikke overraskende), sier Heldal.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen-videoen spres som ild i tørt gress

Anne Hathaway. Foto: Scanpix
Anne Hathaway. Foto: Scanpix Vis mer

Lucy Boynton (24) kapret en rolle i en av årets store filmsnakkiser «Bohemian Rhapsody», og til Golden Globes hadde hun tatt på seg en kjole designet av en det også er blitt snakket om ekstremt mye det siste året: Hedi Slimane.

Flere ble mildt sagt overrasket da den tidligere Saint Laurent-designeren tok over for Phoebe Philo i Celine, da de to representerer svært forskjellige stiler. Det var derfor svært så spennende da han skulle presentere sin første kolleksjon for merket. En visning som endte med heftig kritkk. Les mer her.

Ingeborg Heldal mener Slimane får en liten oppreisning etter det kritikkfylte året med denne kjolen til Lucy Boynton.

- Dette er bare helt vidunderlig vakkert! Den ser tung og eksklusiv ut, gullfargen er spot on, og utringingen er helt fantastisk! Håret og sminken er også blant kveldens beste. Tror muligens dette er min favoritt fra årets Golden Globe!

Lucy Boynton. Foto: Scanpix
Lucy Boynton. Foto: Scanpix Vis mer

En annen favoritt fra årets Golden Globes er Lupita Nyong'o. Det er sjelden skuespilleren ikke havner på en av våre best kledde-lister, og årets første, store prisutdeling var intet unntak.

- Fargen er helt nydelig og snittet på kjolen er helt innertier! Og sminken! Jeg skal ut å kjøpe knall blå maskara i dag!

Lupita Nyong'o. Foto: Scanpix
Lupita Nyong'o. Foto: Scanpix Vis mer

Noen ganger kommer man også borti de antrekkene som skaper stor uenighet i redaksjonen. Noen elsker, noen hater. I 2014 bar Emma Watson (28) en helt nydelig rød overdel over et par svarte bukser. Et antrekk som ofte trekkes frem når man mimrer over de beste Golden Globes-antrekkene.

I år prøvde Julia Roberts (51) seg på samme look, og selv om flere i redaksjonen elsket antrekket, kan vi si oss enige i at overdelen ikke var den beste fargen til henne.

- Julia Roberts skiller seg ut, ingen tvil om det, og jeg liker ideen her! Men jeg klarer liksom ikke å elske det helt. Lurer på om det er den nude fargen som går litt i et med både huden og håret som gjør at dette ikke blir helt fullklaff for meg, sier Heldal.

LES OGSÅ: Dette er Netflix-filmen «alle» snakker om

Julia Roberts. Foto: Scanpix
Julia Roberts. Foto: Scanpix Vis mer

Prisvinnere Golden Globes 2019

Film:
Beste film, drama: “Bohemian Rhapsody”
Beste film, musikal eller komedie: “Green Book”
Beste regissør, film: Alfonso Cuarón, “Roma”
Beste kvinnelige skuespiller, film, drama: Glenn Close, “The Wife”
Beste mannlige skuespiller, film, drama: Rami Malek, “Bohemian Rhapsody”
Beste kvinnelige skuespiller, film, musikal eller komedie: Olivia Colman, “The Favourite”
Beste mannlige skuespiller, film, musikal eller komedie: Christian Bale, “Vice”
Beste kvinnelige birolle: Regina King, “If Beale Street Could Talk”
Beste mannlige birolle: Mahershala Ali, “Green Book”
Beste manus: Nick Vallelonga, Brian Currie and Peter Farrelly, “Green Book”
Beste animerte film: “Spider-Man: Into the Spider-Verse”
Beste utenlandske film: “Roma”
Beste filmmusikk: Justin Hurwitz, “First Man”
Beste sang: “Shallow” — “A Star Is Born”

TV:
Beste tv-serie, drama: “The Americans,” FX
Beste kvinnelige skuespiller, tv-serie, drama: Sandra Oh, “Killing Eve”
Beste mannlige skuespiller, tv-serie, drama: Richard Madden, “Bodyguard”
Beste tv-serie, musikal eller komedie: “The Kominsky Method,” Netflix
Beste kvinnelige skuespiller, tv-serie, musikal eller komedie: Rachel Brosnahan, “The Marvelous Mrs. Maisel”
Beste mannlige skuespiller, tv-serie, musikal eller komedie: Michael Douglas, “The Kominsky Method”
Beste Television Limited Series eller film laget for tv: “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story,” FX
Beste kvinnelige skuespiller, Limited Series eller film laget for tv: Patricia Arquette, “Escape at Dannemora”
Beste mannlige skuespiller, Limited Series eller film laget for tv: Darren Criss, “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”
Beste kvinnelige birolle, tv-serie, Limited Series eller film laget for tv: Patricia Clarkson, “Sharp Objects”
Beste mannlige birolle, tv-serie, Limited Series eller film laget for tv: Ben Whishaw, “A Very English Scandal”

LES OGSÅ: Vi gir deg svaret på det «alle» googler etter å ha sett filmen «A Star Is Born»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer