Golden Globes:

Se alle antrekkene fra den røde løperen

KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal sitter igjen med et «glamoursjokk»!

GOLDEN GLOBES: Lady Gaga vant ikke pris for sine skuespillerprestasjoner, men sangen «Shallow» fra «A Star Is Born» fikk en Golden Globe i natt. Foto: Scanpix
GOLDEN GLOBES: Lady Gaga vant ikke pris for sine skuespillerprestasjoner, men sangen «Shallow» fra «A Star Is Born» fikk en Golden Globe i natt. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nytt år, nye prisutdelinger! I natt ble den røde løperen nok en gang rullet ut i Los Angeles da årets Golden Globes gikk av stabelen. Som vanlig hadde noen av verdens største stjerner samlet seg for å se hvem som stakk av med gjeve priser innen film og tv. Se hele vinnerlisten nederst i saken.

Men KK satt ikke bare klare grytidlig i dag morges for å se hvem som sikret seg en Golden Globe-statuett! Som alltid var vi like spente på hva stjernene hadde tatt på seg til den store anledningen.

Som alltid er det et av hav av vakre antrekk man bare kan drømme seg bort i. KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal fikk faktisk «glamoursjokk» av en av stjernenes vakre kjoler. Du kan se hvilken lengre ned i saken.

LES OGSÅ: Blir dette årets store trendfarge?

SVART & HVITT

Flere av stjernene hadde tenkt likt denne kvelden og gått for kjoler i svart og hvitt. Kjedelig, tenker kanskje mange, men dette kan bli så utrolig flott - om det gjøres rett. Blant dem som uten tvil hadde knekt koden under årets Golden Globes var Sofia Carson (25).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer