Grammy Awards

Se alle antrekkene fra Grammy Awards

Heidi Klum (43) kom i kveldens korteste (og mest gjennomsiktige!) kjole.

GRAMMY AWARDS: Heidi Klum kom i kveldens korteste antrekk. Foto: SipaUSA
GRAMMY AWARDS: Heidi Klum kom i kveldens korteste antrekk. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var ikke bare det at Beyoncé viste frem sin voksende babymage i norsk design under nattens Grammy Awards som stjal mye av oppmerksomheten. Selv om supermodell og programleder Heidi Klum (43) ikke kunne ta hjem noen priser denne kvelden, kan hun titulere kjolen sin med «kveldens korteste». 43-åringen hadde på seg et glitrende nummer designet av Philip Plein, og hadde matchet sølvkjolen sin med sko, smykker og veske i samme farge. Undertøyet var derimot ikke sølv. Ja, i tillegg til å ha kveldens korteste, kunne man også se rett gjennom kjolen til den tyske skjønnheten.

HEIDI KLUM: Supermodellen viste frem både undertøy og sine lange bein i dette glitrende sølvantrekket. Foto: SipaUSA
HEIDI KLUM: Supermodellen viste frem både undertøy og sine lange bein i dette glitrende sølvantrekket. Foto: SipaUSA Vis mer

Antrekket til Klum har fått stor plass i mediene denne Grammy-natten, men hvis det er noen som kan bære et slikt antrekk, så er det jo godeste Heidi. Klum liker å sjokkere litt, men da helst når det kommer til Halloween-kostymer. Årlig feirer hun høytiden med en skikkelig fest, og hvert år har hun på seg kostymer som får alle til å måpe. Hun og eksmannen Seal kledde seg gjerne opp i par-kostymer da de var sammen, men etter at superparet skilte lag i 2015, måtte Klum ta saken i egne hender. Se noen av hennes mest elleville antrekk her. I 2015 var hun ikke til å kjenne igjen da hun ankom festen som tegneseriefigur Jessica Rabbit. 

Nattens Grammy Awards-antrekk var derimot litt enklere, men har fått minst like mye oppmerksomhet! Se bilder av Klums og de andre gjestenes antrekk rett her under.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen viste alt på den røde løperen

Antrekkene fra Grammy Awards

Den røde løperen var tettpakket med superstjerner natt til mandag, norsk tid. Og en rød løper med så mange stjerner betyr kun en ting - et hav av antrekk vi kan kikke på. For det er ofte under Grammy Awards de mest elleville kjolene gjør sin entré. Bare se på disse hysteriske antrekkene - alle fra Grammy Awards i 2016! 2017 var derimot ikke året for de mest bisarre kjolene, men Lady Gaga (30) var tro til stilen sin og vakte selvfølgelig litt oppmerksomhet. Du kan se alle bildene fra den røde løperen her.

LES OGSÅ: Sexy blonder eller søte pasteller? Her er undertøyet til Valentine's Day

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer