Grammy Awards:

Se alle antrekkene fra Grammy Awards

Her er kveldens beste og verst kledde.

GRAMMY AWARDS: Lady Gaga ankommer prisutdelingen i en sort kjole med langt slep. Foto: Scanpix
GRAMMY AWARDS: Lady Gaga ankommer prisutdelingen i en sort kjole med langt slep. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

28. januar gikk musikk-festen Grammy Awards av stabelen i New York. Verdens største stjerner fra musikkindustrien hadde tatt turen for å se om de stakk av med gjeve priser som «årets sang» og «årets album».

Men festen begynte allerede på den røde løperen! Det er nemlig på Grammy Awards vi ofte finner de mest ville og kreative antrekkene, og selv om det var ganske så nedtonet i år, var det fremdeles noen stjerner som hadde tatt den helt ut. Og selv om vi elsker at folk skiller seg ut fra mengden og gjør sin greie, trenger man ikke alltid ta på seg den villeste kjolen for å gjøre det.

- Heidi Klum ser litt ut som hun skal på Halloween og har gått for en slutty handmaid-variant. Hun ser alltid smashing ut og har en kropp som kan bære hva som helst, men den kjolen kunne hun godt latt henge hjemme, sier Ingeborg Heldal, KK-redaktør og moteekspert.

Se hvilke kjendiser som var kveldens best kledde nederst i saken.

LES OGSÅ: Flashbackmandag! Slik så kjendisene ut på Grammy-utdelingen i 2008

Ingen Beyonce på rød løper

Fjorårets Grammy Awards var noe for seg selv da selveste Beyonce (36) møtte opp i norsk design. Den da høygravide superstjernen hadde på seg flere antrekk signert nordmannen, og det hele fikk massiv oppmerksomhet verden over.

Denne gangen var det dermed ingen stor entré fra Beyonce på den røde løperen. Trebarnsmoren snek seg inn og satte seg umiddelbart i salen sammen med ektemannen Jay-Z (48) og datteren Blu Ivy (6). Men det var ingenting diskret ved antrekket til superstjernen!

LES OGSÅ: Stjel Margot Robbies glødende rød løper-sminke

DROPPET RØD LØPER: Beyonce. Foto. Scanpix
DROPPET RØD LØPER: Beyonce. Foto. Scanpix Vis mer

Stjernene gikk for dress

Grammy Awards er ofte stappfull av elleville kjoler, men i år hadde flere av kjendisene tenkt langt mer avslappet. Seks stjerner stilte faktisk opp i dress på den røde løperen - noe vi synes var veldig kult!

Det var derimot ingen som hadde tatt på seg lik dress. Nykommeren Alessia Cara (21) tok det helt ned med en løsere, mørk dress, kombinert med en hvit t-skjorte og hvite sneakers. Anna Kendrick (32) stylet sin grå dress med sort undertøy og skyhøye pumps. Men det to stjernene hadde til felles var at begge hadde satt en hvit rose på dressen sin.

Flere kjendiser valgte nemlig å gjøre dette under nattens Grammy Awards for å vise sin støtte til den nye «TIme's Up»-bevegelsen. «En hvit rose symboliserer respekt, hyller nye begynnelser og uttrykker håp for fremtiden», skriver Time's Up på Twitter.

LES OGSÅ: Vogue dropper stjernefotografer etter #MeToo-anklager

KOM MED HVIT ROSE: Miley Cyrus støtter Time's Up-bevegelsen. Foto: Scanpix
KOM MED HVIT ROSE: Miley Cyrus støtter Time's Up-bevegelsen. Foto: Scanpix Vis mer

Men, kveldens best kledde er i våre øyne Pitch Perfect 3-aktuelle Hailee Steinfeld (21). Den unge skuespilleren og sangeren møtte opp i en forholdsvis enkel kjole signert Alexandre Vauthier, men løftet hele antrekket ved å kombinere kjolen med et par iøynefallende, skinnende, lilla boots. KK-redaktør Ingeborg Heldal hyller antrekksvalget.

- Hailee Steinfeld hadde tatt 80-tallet på alvor og lånt noe fra garderobeskapet til Sammy Jo fra Dynastiet. Og det er så frekt og deilig! De lilla lakkstøvlene og den turkise øyeskyggen er en hommage til det mest hedonistiske tiåret i nyere historie - og det funker som bare det!

Vi ELSKER Chrissy Tiegen, som viste babymagen i glitrende sølv! Hun er bestandig blant de aller fineste - og i natt var intet unntak! Heldal trekker også frem sangeren Lana Del Rey som en av kveldens favoritter:

- Hun var rett og slett superlekker i en fotsid, hvit kreasjon dekorert med glitrende sølvstjerner. Virkelig en kjole som er den røde løperen verdig.

LES OGSÅ: Sjekk ut den superkule stilen til Grece (52)!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer