Oscar 2020:

Se alle antrekkene fra Oscar-løperen

Den røde løperen er rullet ut i Los Angeles, og KK er på plass for å vise deg alle de fantastiske antrekkene!

OSCAR 2020: Stjernene stråler på den røde løperen i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2020: Stjernene stråler på den røde løperen i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lett å komme seg nedover Hollywood Boulevard denne overskyede søndagen i Los Angeles, men det kommer ikke som noen overraskelse. Mens alle i Norge sover søtt, er det nemlig duket for årets mest prestisjefylte prisutdeling: Oscar-utdelingen, også kjent som The Academy Awards.

KK er for anledningen på plass i Los Angeles for å dekke den store begivenheten. Men, som nevnt, store deler av gatene rundt Dolby Theatre er stengt på grunn av dagens prisutdeling, så vi har vært svært spente på å se om vi fikk se noen av de store stjernene.

Noen av verdens største navn befinner seg i Hollywood i dag. Leonardo DiCaprio (45), Renée Zellweger (50), Brad Pitt (56) og Charlize Theron (44) er bare noen av dem.

På DiCaprio og Pitt er nominerte for rollene sine i filmen «Once Upon A Time In Hollywood». Her var også det unge stjerneskuddet Julia Butters å se! Hun er selvfølgelig også på plass årets Oscar-utdeling, og 10-åringen stjeler all oppmerksomhet på den røde løperen!

Ikke bare ser hun helt nydelig ut, men skuespilleren har også tatt med seg noe helt spesielt til prisutdelingen. I sin glitrende veske, som forresten koster over 20 000 kroner, har hun nemlig lagt et smørbrød. Kanskje det ikke er så mye mat på disse prisutdelingene?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer