Sag Awards 2017

Se alle antrekkene fra prisutdelingen

Michelle Williams får mye skryt for kjolen sin, men denne har vi da sett før?

SAG AWARDS 2017: Janelle Monae og Taraji P. Henson poserer med prisene sine under nattens pristudeling. Foto: Epa
SAG AWARDS 2017: Janelle Monae og Taraji P. Henson poserer med prisene sine under nattens pristudeling. Foto: Epa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Soundtrack-et» til den 14 ganger Oscar-nominerte filmen «La La Land» begynner så fint med «City of stars...», og det var akkurat det Los Angeles var i går (og er hele tiden for øvrig): En by full av stjerner. Natt til mandag, norsk tid, var det nemlig duket for årets SAG (Screen Actors Guild) Awards, og den røde løperen var rullet ut nok en gang. 

Denne pristudelingen er ofte et lite frampek på hvordan årets Oscar-utdeling kommer til å gå for seg, og så langt går det ekstremt godt for «La La Land». Selv om Ryan Gosling (36) ikke tok hjem prisen for beste, mannlige skuespiller under nattens festligheter, vant Emma Stone (28) nok en pris og sørget for å takke kollegaen sin da hun mottok statuetten. 

LES OGSÅ: Kjolene vi tror kjendisene kommer til å velge under årets prisutdelinger

Antrekkene

Da vi skulle ta en titt på årets antrekk, som alltid er like gøy (husk å sjekke ut de beste SAG Awards-antrekkene gjennom tidene her), ble vi litt overrasket da Michelle Williams (36) kom på den røde løperen. Jeg kunne ha satt ekstremt mye penger på at denne kjolen var fra det franske motehuset Louis Vuitton, ettersom jeg har sett noe ganske så likt før.

Akkurat på denne tiden i fjor, på eksakt samme pristudeling, hadde vår svenske favoritt Alicia Vikander (28) på seg en kjole fra Louis Vuitton som klatret rett inn på listen over prisutdelingens best kledde. Kjolen glitret i sort, gull og sølv, og det samme gjorde Michelle Williams' antrekk i går. Ja, snittet var annerledes og stripene var vertikale, men da jeg så kjolen tenkte jeg «ble det igjen noen rester da dem lagde Alicias kjole i fjor?». Kreasjonen er selvfølgelig vakker, og den har blitt stylet kult med et matchende sjal i halsen, men så kreativt og nytt er det ikke. Se alle kjolene fra nattens pristudeling nederst i saken.

I LOUIS VUITTON: Alicia Vikander og Michelle Williams har falt pladask for samme merke, og det kan føre til noen likheter i antrekkene på den røde løperen! Foto: Scanpix
I LOUIS VUITTON: Alicia Vikander og Michelle Williams har falt pladask for samme merke, og det kan føre til noen likheter i antrekkene på den røde løperen! Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kopierte Oscar-kjolen til svenske Alicia Vikander

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer