Sag Awards 2017

Se alle antrekkene fra prisutdelingen

Michelle Williams får mye skryt for kjolen sin, men denne har vi da sett før?

SAG AWARDS 2017: Janelle Monae og Taraji P. Henson poserer med prisene sine under nattens pristudeling. Foto: Epa
SAG AWARDS 2017: Janelle Monae og Taraji P. Henson poserer med prisene sine under nattens pristudeling. Foto: Epa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Soundtrack-et» til den 14 ganger Oscar-nominerte filmen «La La Land» begynner så fint med «City of stars...», og det var akkurat det Los Angeles var i går (og er hele tiden for øvrig): En by full av stjerner. Natt til mandag, norsk tid, var det nemlig duket for årets SAG (Screen Actors Guild) Awards, og den røde løperen var rullet ut nok en gang. 

Denne pristudelingen er ofte et lite frampek på hvordan årets Oscar-utdeling kommer til å gå for seg, og så langt går det ekstremt godt for «La La Land». Selv om Ryan Gosling (36) ikke tok hjem prisen for beste, mannlige skuespiller under nattens festligheter, vant Emma Stone (28) nok en pris og sørget for å takke kollegaen sin da hun mottok statuetten. 

LES OGSÅ: Kjolene vi tror kjendisene kommer til å velge under årets prisutdelinger

Antrekkene

Da vi skulle ta en titt på årets antrekk, som alltid er like gøy (husk å sjekke ut de beste SAG Awards-antrekkene gjennom tidene her), ble vi litt overrasket da Michelle Williams (36) kom på den røde løperen. Jeg kunne ha satt ekstremt mye penger på at denne kjolen var fra det franske motehuset Louis Vuitton, ettersom jeg har sett noe ganske så likt før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.